Sport

2020.08.05. 10:58

NB II foci – ETO – Kaposvár 1-1 – videó, galéria

A semmiből szerzett vezetést a Kaposvár az első félidő hajrájában, az ETO egy Lipták-fejessel tudott egyenlíteni. A győri csapat talán jobb volt, de a győztes gólt nem tudta megszerezni.

munkatársainktól

Fotó: NAGYGABOR

WKW ETO FC Győr–Kaposvári Rákóczi 1-1 (0-1)

ETO Park, 19 óra. V.: Szőts.

ETO: Gundel-Takács – Temesvári, Vári, Lipták, Fejes – Kiss M. – Vashkeba, Múcska, Király – Májer (Szimcso 66'), Priskin. Vez. edző: Tuifel Péter.

Kaposvár: Pogacsics – Szabó, Vachtler, Nagy J., Hadaró, Erdei, Szakály, Szabó B., Ur, Nagy T., Balázs. Vez. edző: Waltner R.

Vége a mérkőzésnek.

90+3. perc: Vankó távoli lövését fogja Pogacsics.

90+2. perc: Hadaró balról, nem éles szögből Gundel-Takács kezébe emeli a labdát. Két társa is várta volna a visszapasszt.

90. perc: Három perc a ráadás.

82. perc: Vitális az alapvonalról adja középre a labdát, ami mintha Szabó A. kezéhez is hozzáért volna. A játékvezető szerint nem történt szabálytalanság.

79. perc: Kényszerű csere jön a vendégeknél, Szakály nem tudja folytatni, őt váltja Godzsajev-Telmán.

78. perc: Vankó érkezik Király helyére a hazaiaknál.

77. perc: Kiss M. ívelését Király fejeli el balról a kapu előtt, keresztbe.

75. perc: Nagy T. helyére Varjas áll be a kaposvári csapatba.

72. perc: Balázs helyére Andric érkezik a vendégeknél.

70. perc: Egyenlít az ETO! Szimcso íveli át a túloldalra jobbról, 30 méterről a szabadrúgást, Lipták érkezik, és a kapu elé fejel, a labdába azonban sem Temesvári, sem Nagy J. nem ér bele, azonban Pogacsicst mindketten megzavarják, így a labda a gólvonalon túlra jut, csak onnan tudja kivágni Vachtler. 1-1.

70. perc: Szakály kap sárgát.

66. perc: Cserél az ETO: Májer helyére Szimcso érkezik.

54. perc: Fortuna most a vendégekkel van: Vashkeba balról teszi középre a labdát, Király maga elé teszi, hogy lövőhelyzetbe kerüljön, Szabó A. és Hadaró azonban Pogacsics segítségével fel tud szabadítani.

50. perc: Vachtler kapja a meccs első sárga lapját.

47. perc: Májer jobbról adja középre a labdát, Priskin a labdaátvétellel becsapja a védőjét, de ő maga is a földre kerül, csúszik-mászik az ötösön, de ellőni nem tudja a labdát, amit végül Pogacsics rúg ki a mezőnybe.

46. perc: Csere egyik oldalon sem volt a szünetben, kezdődik a második félidő.

45. perc: Vége az első félidőnek.

43. perc: Szabó ismét a főszereplő, jobbról egy csel után középre passzol, Nagy T. továbbteszi a labdát Erdeinek, ő belövi középre, Fejesnek kell tisztáznia.

41. perc: Vezet a Kaposvár! Szabó Bálint passza után Nagy János a tizenhatos jobb oldaláról jobbal laposan a kapu jobb alsó sarkába lő. 0-1

38. perc: Hadaró balról, jó 35-ről kapura lövi a szabadrúgást, Gundel-Takács megfogja a próbálkozást.

35. perc: Az újabb szöglet után Temesvári a 11-es pontról lő kapu fölé.

34. perc: Veszélyes a szöglet jobbról, Temesvári fejesét reflexmozdulattal üti ki Pogacsics, a kipattanó Lipták elé kerül, aki fekvő helyzetben, lábbal próbálkozik. Újabb szöglet jöhet.

33. perc: Király cselezi be magát a bal szélről a tizenhatoson belülre, ő is a passzolást választja, az üresen érkező Vashkeba lövése egy védőről levágódik.

30. perc: Múcska szerez labdát a középpályán, Vashkeba lövés helyett inkább visszateszi a labdát az érkező Kiss M. elé, aki 28 méterről mellé lő.

24. perc: Kiss M. baloldali szabadrúgását öklözi ki az ötösről Pogacsics.

22. perc: Gundel-Takács védi Erdei lövését. A labda megpattant Liptákon, így veszített is az erejéből.

20. perc: Vashkeba labdaszerzése után Priskin lő, a próbálkozás elmegy keresztbe a kapu előtt.

16. perc: Szép győri akció a bal oldalon, Priskin labdaátvétele középen remek, a védőjét becsapja, de pillanatok alatt ketten állnak elé, így az egyik védőt találja el a lövése. A kipattanót Májer lövi kapura, a labdát Ur blokkolja. A nézők büntetőt szeretnének kezezés miatt, de a labda nem érte Ur kezét.

14. perc: Kiss M. 29 méterről szabadrúgást végez el, a lapos lövés alaposan elkerüli a kaput.

11. perc: Balázs fordul kapura, 12 méterről lövi kapu mellé a labdát.

5. perc: Gundel-Takács húzza le a Kaposvár szöglete után a labdát.

1. perc: Elkezdődik a mérkőzés. Zöldben a vendégek kezdik a találkozót, az ETO fehérben játszik ma.

Az első fordulóban Ajkán vendégszerepelt az alaposan megfiatalított zöld-fehér együttes. A győriek erőtlen játékot mutattak, s többször is hibáztak a védelemben, így Tuifel Péter vezetőedző vereséggel debütált a kispadon.

A zöld-fehérek a mai találkozón a hazai pályán vereséggel rajtoló Kaposvár ellen javíthatnak.

„Nem úgy sikerült a rajtunk, ahogy terveztük – kezdi Tuifel Péter. – A hibáinkat igyekszünk kijavítani. Elsősorban masszívabbá kell tenni a védekezésünket és hatékonyabbá a támadójátékunkat ahhoz, hogy a Kaposvár ellen eredményesek legyünk. Megnéztük a Rákóczi első fordulóbeli meccsét a Nyíregyháza ellen. Ők is vereséggel kezdtek, akárcsak mi Nem játszottak rosszul, de büntetőt és helyzeteket is hibáztak. így a Nyíregyháza elvitte a három pontot. Nekünk hazai pályán mindenképpen nyerni kell ellenük és szerintem örülhetünk is majd a találkozó végén. Lesz változás az összeállításunkban, azért is, mert három meccset játszunk a héten, szombaton már Pécsett lépünk pályára.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában