Aranyérem

2019.10.25. 10:04

Darts – Bajnoki címek, értékes helyezések

A Győri DC játékosai a közelmúltban több versenyen is dobogóra állhattak – számolt be az eredményekről a klub honlapja.

kisalfold.hu

A sikersorozatot Ihász Veronika kezdte, aki megszerezte a steel női egyéni bajnoki címét. A győriek kiválósága anyai feladatai mellett sokszoros magyar bajnokként jutott fel ismét a sportág hazai csúcsára. Mint mondta: újra megvolt benne a tűz és a győzni akarás.

Rucska József második lett a férfiak küzdelmében. A férfimezőny fejlődik létszámában és játékerőben is és a győri dartsos évek óta ott van a csúcs közelében.

Aranyérmes lett az Ihász Veronika, Darányi Zoltán, Mészáros Ferenc, Raszler József, Rucska József összetételű I. osztályú softcsapat is az országos csapatbajnokságban.

A csapatbajnoki fordulókon játszott még Dömény Dávid, Novák László, Takács Norbert, míg a benevezettek között volt Áprily Zsolt, Füredi Balázs, Horváth Gergő, Kelemen Dániel, Lakner Ferenc, Pálfy Péter és Tóth József.

Az utánpótlásban Szoták Balázs idén harmadik lett gyermek, Kelemen Péter negyedik serdülő, Horváth Gergő hetedik, Kelemen Dániel kilencedik ifjúsági kategóriában.

Címkék#darts#Győr

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában