Labdarúgás

2024.05.12. 19:52

Sovány gyirmóti egy pont a kiesőjelölt ellen - fotók, edzői nyilatkozatok

Lapincs Attila

Gyirmót FC Győr–Tiszakécske 1–1 (1–1)
Alcufer Stadion, 612 néző. V.: Takács.

Gyirmót: Kecskés – Szegi, Lányi B., Hajdú, Helembai – Kovács D., Szőke – Soltész, Madarász (Molnár J. 58), Erdei (Medgyes 65) – Adamcsek (Takács R. 90). Vezetőedző: Tamási Zsolt.
Tiszakécske: Kiss Á. – Balázs B., Lehoczky, Viczián, Valencsik, Grünvald (Takács T. 91)– Vajda (Gyurján 83), Szőr, Kocsis D., Bertus – Zamostny (Torvund 67). Vezetőedző: Balogh Pál.

Gsz.: Erdei (45.), ill. Zamostny (1.).
1. perc: Viczián bal oldali tértölelő bedobása után Szőr csúsztatta tovább a labdát, ami így Zamostny elé került, ő pedig 5 méterről, középről a jobb alsó sarokba fejelt. 0-1.
45. perc: Soltész mesteri labdával indította a balösszekötő helyénél kilépő Erdeit, aki megelőzte védőjét, majd a kimozduló Kisst átemelve a kapu közepébe helyezett. 1-1.

Tamási Zsolt: - Tudtuk, hogy ellenfelünknek egyetlen esélye van a bennmaradásra, az a győzelem. Az, hogy az első percben olyan szituációt követően kapunk gólt, amiket korábban gyakorolunk, bosszantó és rövid ideig meg is fogta a csapatot. Utána jól fociztunk, kézben volt a meccs. Szünet után a vendégek nagy energiákat mozgósítottak a győztes gól megszerzése érdekében, de a döntetlen reális eredmény. Öröm, hogy hat fiatal is helyet kaphatott ma csapatunkban.

Balogh Pál: - Sajnálom a csapatunkat, hiszen az utóbbi hetek munkája azt mutatta, jó úton haladunk. Nagy volt a lemaradásunk, mélyről jöttünk vissza. Hiába vezettünk már az első percben, és az egyenlítés után a második félidőben időnként mezőnyfölényben futballoztunk, de ez is kevés volt a céljaink eléréséhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában