Labdarúgás

2024.05.12. 20:39

NB III foci döntetlen és nézőcsúcs Sopronban

Páder Vilmos

Caola SC Sopron-Tatabánya 1-1 (0-0)
Sopron, 1600 néző. V.: Iványi.

SC Sopron: Acsádi (Ferenczi, 88.) - Auer, Bokor, Fendrik, Balogh, Baumgartner - Kocsis Á., Szabó T., Szabados, Sipőcz (Ignácz 80.), - Maka (Borsetzki, 94.). Vezetőedző: Bücs Zsolt.
Tatabánya: Lóth - Buna (Molnár, 46.), Krupánszki, Székely, Klausz (Katona, 46.), - Letenyei (Soltész, 64.), Árvai, Kovács I., Szegleti, - Szegő (Szalánszki, 46.), Kiprich (Forró, 81.). Vezetőedző: Gyürki Gergely.

Gsz.: Maka 90., ill. Árvai 79.
Élénk érdeklődés, 1600 néző fogadta a listavezetőt Sopronban. Jó hangulatú mérkőzésnek érdekessége, hogy egymás mellett volt a tatabányai és a soproni ultrák tábora, akik felváltva hol Sopron, hol Tatabánya buzdítással biztatták kedvenceiket. A negatívum, hogy sajnos az eredményjelző működésképtelen volt.
Jó iramú, küzdelmes, harcos, izgalmas, sportszerű mérkőzést láthattak a szurkolók. A rangadó jobb játékvezetőt érdemelt volna.

Bücs Zsolt: - Hasonlóan jól játszottunk, mint a Bicske ellen, azzal a különbséggel, hogy most eredményesebbek voltunk. Reális eredmény született, ami a bentmaradásunkat eredményezte. Az egyik szemem sír, a másik nevet, mivel Acsádi kapusunk súlyosan megsérült. A mosoly pedig Ferenczi (Gazsi) kapusunk debütálása, aki saját nevelés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában