Elismerés

2024.05.23. 17:09

Az év szállásadója a fertődi Hotel Patonai

Ünnepélyes keretek között adták át a 2023-as Év kereskedelmi szálláshelye díjat Patonai Tamásnak, a fertődi Hotel Patonai tulajdonosának, aki immár negyedik alkalommal vehette át, az összesített szálláshely eredmények alapján az oklevelet Bognár Zoltán polgármestertől.

Varga Henrietta

A jeles eseményen a településvezető és az önkormányzat képviselői mellett Barcza Attila országgyűlési képviselő, valamint a környező települések szállásadói közül is többen megjelentek.

Szállásadó
Negyedik alkalommal ítélték oda a fertődi Hotel Patonainak az Év kereskedelmi szálláshelye díjat. Felvételünkön: Barcza Attila, országgyűlési képviselő, Patonai Tamás, tulajdonos, Bognár Zoltán, polgármester és Horváth Zoltán az Idegenforgalmi és turisztikai bizottság elnöke látható.

- Tavaly településünk összes vendégéjszakájának a huszonkilenc százalékát, a Hotel Patonai csapata érte el, ami egy csodálatos eredmény - kezdte beszédét a polgármester. Azt gondolom, hogy a vállalkozás mindent elkövet annak érdekében, hogy a hotel olyan legyen, ahová a vendégek szívesen visszatérnek és a Fertődre látogatók jól érezzék magukat, ezért az Idegenforgalmi és turisztikai bizottság által odaítélt díj ismét jó kezekbe került - tette hozzá.

A díjazott szálloda tulajdonosa meghatódva vette át az elismerést. Elmondta, hogy azt gondolja sikerük egyik legfőbb titka, hogy a hotel folyamatos megújuláson esett át az elmúlt években, időt és pénzt nem kímélve alakították, formálták vendégeik ízlésének megfelelően. - Ezen túl olyan programokat igyekszünk mindig összeállítani, amely a környező településeket - legyen szó magyar vagy osztrák településről- mutatjuk be a látogatóknak. Készítettünk egy térképet is, megjelölve, kiemelve a legfontosabb látnivalókat - fűzte hozzá. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában