Női vízilabda

2024.04.13. 18:26

Ob I – Kilencgólos győri vereség Dunaújvárosban

Az UNI Győr-GYVSE 16–7-re kikapott a Dunaújváros otthonában.

Kisalföld.hu

Dunaújváros–UNI Győr-GYVSE 16–7 (5–1, 5–1, 4–3, 2–2)

Dunaújváros, ob I-es női mérkőzés. V.: Juhász, Pásztor.

Dunaújváros: Maczkó – Jonkl 2, Kardos, Dobi, Horváth B. 1, Mahieu 1, Szabó N. 2, Garda 5, Kardos, Somogyvári, Pál 2, Sümegi 3, Karancsi, Eikel. Edző: Vad Lajos 

UNI Győr: Szombathelyi – Rádli 1, Kenderes 1, Finta Zs., Molnár D. 1, Finta K., Párkányi, Petik 1, Klemm, Hetzl, Szedlák 3, Dróth, Drávucz, Szabó I. Edző: Hargitai Attila.

Bár a vendégek szereztek vezetést a 4. perc végén, a folytatásban már a hazaiak domináltak, és öt góllal válaszoltak. A második szakasz is ugyanígy alakult. A győri szépítőgólra ismét öt hazai találat érkezett, így a nagyszünetben 10–2 volt az esélyesebb Dunaújváros javára. A folytatás már kiegyenlítettebb játékot hozott, a harmadik nyolc percben gyakorlatilag gólra gól volt a válasz, eggyel így is nőtt a különbség. A zárószakaszt viszont döntetlenre hozták a vendégek, akik 20 másodperccel a vége előtt ugyan gólt kaptak, de a meccset mégis Petik négy másodperccel a dudaszó előtt szerzett találata zárta le.

Hargitai Attila: – A mérkőzés érdemi részét az első félidőben lerendezte a Dunaújváros. Kaptunk pár lefordulásból kialakult rendezetlen védelem elleni gólt vagy ítéletet, amit a céljaink eléréséhez le kell redukálnunk, emellett az emberelőnyeink is akadoztak ezúttal. Több arcát mutatta a csapat, valamikor szép egyéni megmozdulásokból voltunk eredményesek elöl és hátul is, valamikor pedig gyermeteg hibákat vétettünk, amiből viszont tanulunk.

Kenderes Laura: – Voltak hibáink, melyeket a fontos meccseken nem szabad elkövetni. Azokat az elemeket kell kiemelni, és ezekből továbblépni, melyek jól sikerültek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában