Női vízilabda

2024.04.30. 20:59

Ob I – Kikapott a Szentestől, így a 9. helyért folytatja az UNI Győr-GYVSE

A negyedik negyed 5–5-ről kezdődött, a záró nyolc percben azonban eldöntötte maga javára a mérkőzést a Szentes, így az UNI Győr-GYVSE a 9. helyért folytatja a női vízilabda ob I-ben.

Kisalföld.hu

Szentes–UNI Győr-GYVSE 10–6 (1–2, 3–3, 1–0, 5–1)

Szentes, ob I-es női mérkőzés, rájátszás. V.: Sajben, Csizmadia.

Szentes: Füsti-Molnár – Varga V. 3, Horváth Zs., Tyukász, Dobos, Hnatyszyn 2, Bicskei, Erdélyi, Horváth L., Korom, Kövér-Kis 2, Boldizsár 2, Bíró 1, Varga N. Edző: Matajsz Márk.

UNI Győr: Szombathelyi – Rádli, Kenderes, Finta Zs., Molnár D., Fogarasi, Párkányi, Petik 4, Kiss A., Szedlák 1, Drávucz 1, Szabó I. Edző: Hargitai Attila.

A hazaiak szereztek vezetést, de a folytatásban sikerült fordítaniuk a győrieknek. A második negyedre már két gól is volt a javukra (2–4, 3–5), de a zárónegyed előtt egál volt az eredmény. Ebben gyorsan háromgólos hátrányba kerültek a vendégek, Petik negyedik góljával még felcsillant egy halvány remény (8–6), de két újabb találattal lezárta a párharcot a Szentes, így a 9. helyért folytatja az UNI Győr-GYVSE. Ezt a pozíciót mindenképpen meg kell szereznie, ha meg akarja tartani élvonalbeli tagságát.

Hargitai Attila: – Jól kezdtünk, három negyedig nagyszerűen játszottunk. Inkább a védekezés dominált mindkét oldalon. Az, hogy három negyed alatt öt gólt kaptunk, nagy fegyvertény. Sajnálom, hogy a zárónegyedben egy öt-eggyel eldőlt a meccs. Ekkor talán már kijött a fáradtság, kihagyott a koncentrációnk, ezt pedig megbüntette a Szentes, így megérdemelten győzött. Büszke vagyok a lányokra, mert hajtunk, és úgy érzem, egyre jobbak leszünk. Várjuk az ellenfelet a kiesés elleni harcban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában