Teqball

2024.05.21. 17:31

Miskolcon győri sikerekkel folytatódott az ob

Kisalföld.hu

Színvonalas és izgalmas összecsapásokkal folytatódott a MOL Országos Teqball Bajnokság. Miskolcon rendezték meg a 2. fordulót, amely egyben vb-selejtező is volt.

A férfiaknál Cséri Soma, a nőknél pedig Izsák Anna győzött egyéniben. Az Infinity Teqballos Cséri Blázsovics Ádámot (REAC Teqball) és Dombai Gergőt (Rába ETO) előzte meg a dobogón. A női mezőnyben Izsák Anna (Puskás Akadémia), Janicsek Zsanett és Dezsényi Zsófia volt az első három sorrendje. Utóbbi két játékos a Rába ETO teqballosa.

A Magyar Teqball Szövetség információi szerint a férfi párost Bakó Ádám és Odnoga Mátyás (STEQERZ) nyerte meg, a Levik Boldizsár, Tóth Benjámin Patrik duó (Rába ETO) és a  Bányik Csaba, Katz Balázs kettős (Rába ETO) előtt.

A női párosoknál Kota Gabriella és Ács Krisztina (Rába ETO)győzött. A további sorrend: 2. Péchy Petra, Vicsek Nóra (Reac Teqball), 3. Árvay Hanna, Horváth Luca (Phoenix Teqball Academy SE).

Kota Gabriella vegyespárosban is a dobogó legmagasabb fokára tudott állni, miután Katz Balázzsal elsők lettek, itt a Bányik, Ács egység lett ezüstérmes, a Péchy, Blázsovics páros pedig a bronzérmes.

Az ob és a vb-selejtező következő állomása Győrben lesz június 15-én és 16-án.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában