Labdarúgás

2024.04.28. 20:09

Labdarúgó NB II - A Győr kiütötte és kiejtette a Mosonmagyaróvárt

A héten edzőváltáson átesett Győr kiütéses, 5-0-ás győzelmet aratott a sereghajtó Mosonmagyaróvár vendégeként, így a házigazdák kiesése biztossá vált a labdarúgó NB II-ből - írja az MTI.

Kisalföld.hu

A 30. fordulóban a feljutásért küzdő élcsapatok közül csak a harmadik Győr tudott nyerni, a második Vasas és a negyedik Szeged egyaránt döntetlent játszott, így az angyalföldiek előnye egy pontra csökkent a Győrrel szemben, a Szeged pedig továbbra is három pontra van tőle.
Az éllovas Nyíregyháza hétfőn lép pályára Ajkán és már egy döntetlennel bebiztosítja feljutását, a győzelem pedig egyúttal másodosztályú bajnoki címet is jelentene Timár Krisztián együttesének.
A héten a BVSC-nél is trénert váltottak és ez a zuglói csapatnak is lökést adott, mivel vasárnap legyőzte a Csákvárt, ezzel elmozdult a kieső helyről és jelenleg a 14., egy ponttal megelőzve a 15. Pécset.

hétfőn játsszák:
FC Ajka-Nyíregyháza Spartacus FC 20.00
Az élcsoport: 1. Nyíregyháza Spartacus FC 67 pont/29 mérkőzés, 2. Vasas FC 58/30, 3. ETO FC Győr 57/30, 4. Szeged-Csanád Grosics Akadémia 55/30

Merkantil Bank Liga, NB II

Vasárnap
Gyirmót FC Győr–Kozármisleny 3–5 (FOTÓK)
BVSC-Zugló–Csákvár 1–0
Szeged–Soroksár 0–0
Credobus Mosonmagyaróvár–ETO FC Győr 0–5 (FOTÓK)
PMFC–Haladás 1–1
Kazincbarcika–Budapest Honvéd 1–0
Vasas–Tiszakécske 1–1
Budafok–BFC Siófok 1–0
Hétfő
FC Ajka–Nyíregyháza

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában