Simple Női Kupa

2024.03.20. 19:34

Női labdarúgás - Döntőben a címvédő ETO

A sorozatban címvédő ETO legyőzte a Haladást, így a Simple női Magyar Kupa fináléjába jutott, ahol majd az MTK–Ferencváros összecsapás győztesével találkozik.

Szeitz Tibor

Forrás: ETO FC

Haladás Viktória–ETO FC Győr 0–2 (0–1)

Szombathely, Simple Női Kupa 6. forduló. V.: Iványi.
Haladás: Dobó-Nagy – Szil, Urbán, Feketevíziová (Csejtei), Varró (Gravencz), Kovács V., Pintér (Szabó F.), Nagy D. (Németh M.), Csáki, Balogh H., Sweatman (Kránicz).. Edző: Markó Edina.
ETO: Borok – Öreg, Kovács L., Nagy F., Savanya, Süle, Zágonyi (Petrovics), Ladhani (Sali), McCarthy, White, Vachter. Edző: Dörnyei Balázs.
Gsz.: Vachter (45+1., 91.).
A győrieknél Vida, Frajtovic és Horváthová ezúttal sem lépett pályára, míg Süle, Borok és White másfél hetes kihagyás után tért vissza. Az ETO végig mezőnyfölényben játszott, de csak az első játékrész végén tudta ezt gólra váltani. Szünet után is a győriek birtokolták többet a labdát, s a ráadásban újabb találattal biztosították be győzelmüket. Az ETO sorozatban harmadszor jutott be a Magyar Kupa fináléjába.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában