Női kézilabda

2024.03.27. 20:52

NB I – Nem okozott gondot az újonc legyőzése a Győri Audi ETO KC számára

Az első félidőben mindössze négy gólt kaptak a győriek, akik 19 góllal győztek a sereghajtó Kozármisleny vendégeként.

Kisalföld.hu

Ana Gros hat góllal járult hozzá a győriek sikeréhez.

Fotó: gyorietokc.hu

Kozármisleny–Audi-ETO 15–34 (4–17)

Pécs, Lauber Dezső Városi Sportcsarnok, NB I-es női mérkőzés, 2000 néző. V.: Héjja, Kónya.

Kozármisleny: Szabó L. – Imrei R. 2, Brettner, Bánfai V. 2, Lengyel L., Scheffer 2, Szatmári. Cs.: Wichmann (kapus),Bernhardt 4/2, Kecskés 1, Grosics 4/3, Halász. Imrei N., Tobak, Hadnagy, Grénus.  Edző: Gyulay László.

Audi-ETO: Duijndam – GYŐRI-LUKÁCS 6, V. KRISTIANSEN 7, Blohm 3, Haugsted, Nze Minko, Fodor Cs. 2. Cs.:  Solberg (kapus), BRATTSET DALE 4, Gros 6/4, Oftedal 2, Broch, Varga D. 1, Farkas E. 1, Farkas J. 2. Edző: Per Johansson.

Hétméteresek: 7/5, ill. 5/4. Kiállítás: 0, ill. 2 perc. Kizárva: Lengyel (58.).

A címvédő és Bajnokok Ligája-negyeddöntős Győri Audi ETO KC magabiztosan legyőzte a Kozármislenyt a Pécsett rendezett szerdai mérkőzésen a női kézilabda NB I-ben.

Nyilatkozatok

Per Johansson: – Azzal kezdeném, hogy a kézilabda nem véletlenül csodálatos játék. Amit ma láthattunk a közönségtől, valamint az a hozzáállás, amit a hazai csapat bátorságban mutatott, ez az, amiért szeretem ezt a sportágat. Nem voltunk elégedettek a Vác meccs után, főleg a védekezésünkkel, és úgy jöttünk ide, hogy javítani szerettünk volna ezen. Úgy gondolom, ez sikerült, az első félidőben négy gólt kaptunk, Rinkának tíz-tizenkét védése volt. Nagyon elégedett vagyok Farkas Júliával, akinek a játékát egyre jobban megismerem, és büszke vagyok a mai teljesítményére, bátran játszott. Az összteljesítményt tekintve elégedett vagyok.

Farkas Júlia: – Hosszú út után nagyszerű atmoszféra fogadott bennünket, úgyhogy az első perctől jól éreztük magunkat a pályán. Per azt kérte az öltözőben, hogy domináljunk a pálya minden területén. Úgy gondolom, ez sikerült, lesz mit tovább vinnünk ebből a mérkőzésből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában