Labdarúgás

2024.03.18. 08:22

Megyei foci - Magabiztosan nyert a listavezető Mezőörs - Mutatjuk, hogy látták a meccseket az edzők + tabella

A Mezőörs továbbra is vezeti a tabellát.

Kisalföld.hu

Vitnyéd–Koroncó 2–3 (1–1) 
Vitnyéd, 300 néző. V.: Horváth M. 
Vitnyéd: Germán M. – Sulyok, Németh M., Hécz, Tamás A. (Varga G.), Papp R., Szalai Attila (Szalai András), Pankotai, Horváth A., Kovács A., Szakács M. (Kleizer). Edző: Kiss Ákos. 
Koroncó: Kokas – Molnár M., Csete (Horváth D.), Fekete M. (Domján), Veller, Szabó Zs. (Bodó), Nagy P., Bieder, Lampert (Horváth R.), Vörös-Torma, Görcs. Edző: Makkos Tamás. 

Gsz.: Papp R., Németh M., ill. Szabó Zs., Vörös-Torma, Veller. 
A 13. percben a Kovács A. buktatásáért megítélt büntetőt Németh M. lőtte a jobb alsó sarokba. 1–0. Három perc múlva a hazai védelmi hibát kihasználva, egy kavarodást követően Szabó Zs. helyezte a labdát 7 méterről az üres kapuba. 1–1. Az 56. percben Kovács A. szép szóló utáni lövését védte a vendégek kapusa, majd a 64. percben Kovács A.-t üresen találta egy beadás, ám ismét a vendégkapusban landolt a lövése. Két perc múlva Papp R. kanyarított egy szabadrúgást, a hosszún érkező Németh M. pedig a bal sarokba fejelte a labdát. 2–1. A 70. percben a Hécz kezezéséért megítélt büntetőt Vörös-Torma váltotta gólra. 2–2. Négy perc múlva egy jobb oldali szabadrúgást követően Veller fejelte a labdát a kapuba. 2–3. 
Jó talajú pályán a hazaiak nagy akarattal játszották végig a mérkőzést, amely során a visszatérő Németh Márton remek egyéni villanásaival kétszer is vezettek, de a hatalmas magassági fölényben lévő és a kevés helyzetével jól sáfárkodó koroncói csapat végül megnyerte találkozót. A helyzetek alapján legalább egy pontot elvesztettek a hazaiak. 
Jók: Németh M., Papp R., Pankotai, Szakács M., Germán, Horváth A., ill. Kokas, Görcs, Lampert. 
Kiss Ákos: – Ami a szív és akarat nálunk, az a rutin és a szerencse a Koroncónál. Egy pontot minimum érdemeltünk volna... 
Makkos Tamás: – Nem alakult ki szép játék, de egy brusztolós mérkőzést a jó helyzetkihasználásunknak köszönhetően meg tudtunk nyerni. 

Győrújbarát–Davita Food-Gönyű 5–0 (2–0) 
Győrújbarát, 150 néző. V.: Krasznai. 
Győrújbarát: Szebényi – Baranyai, Szabó Sz., Varga J. (Buza), Samodai (Bodó M.), Gál I., Rácz (Dávid L.), Detrik, Pintér, Posta, Varga Zsombor (Tóth P.). Edző: Tenk Balázs. 
Gönyű: Rom – Szilvágyi (Gere), Kovács K., Balogh Z., Böcz (Vedres), Varga Cs., Milos, Varga P., Kertész, Bodó Á., Varga Zsolt. Edző: Harcz István. 
Gsz.: Pintér M. (2), Dávid L., Varga Zs., Posta. 
A hazai csapat győzelme egy pillanatig sem volt kérdéses, mivel a vendégek nem jelentettek semmilyen veszélyt a győrújbaráti kapura. A mérkőzésen a kiváló játékvezetés mellett Herold Kristóf személyében újonc partjelző debütált. 
Jók: Detrik, Pintér, Posta, ill. senki. 
Tenk Balázs: – Fegyelmezett játékkal nagyszerű győzelem. 
Harcz István: – Amíg hozzáállásban nem változnak a játékosaink és egyéni hibákat követünk el, addig sajnos további pofonokat fogunk kapni. 

DAC Nádorváros–Mezőörs 0–6 (0–4) 
Győr, 200 néző. V.: Baán. 
DAC: Kiss A. – Szokolics, Matyi (Csonka), Forgó, Németh B., Kerpics (Ábrahám), Pintér (Heizer), Bata, Gál (Hubay), Széles, Béli. Edző: Mayer János. 
Mezőörs: Somogyi – Böröczky, Kerékgyártó (Simigla), Proceller (Puzsoma), Vadász, Tóth L. (Szántó), Zámbó, Kreicz, Tóth M. (Simon), Nagy K., Vári. Edző: Bohner Roland. 
Gsz.: Nagy K. (2), Kreicz (2), Puzsoma, Böröczky. 
Az első félidő első felében még jól tartotta magát a DAC, de utána a vendégek gyors gólokat lőttek és teljesen átvették az irányítást. A második félidőben a vendégek bebiztosították nagy különbségű győzelmüket, és megérdemelten nyertek. 
Jók: Kiss A., ill. Kreicz, Nagy K., Böröczky. 
Mayer János: – Dávid és Góliát, ugye mindenki ismeri a történetet, de most Góliát nyert. 
Bohner Roland: – Egy hosszú felkészülés után fontos a jó rajt. A látottakkal elégedett vagyok, a játék minden elemében jobbak voltunk, így megérdemelten nyertünk. 

Üstökös FC Bácsa–Kapuvár 2–3 (0–2) 
Győr, 100 néző. V.: Péter. 
Bácsa: Kürnyek – Bakus, Halász (Ba­gó), Szabó Z., Gerencsér, Kalmár B., Serfőző, Horváth Á., Sipos, Szabó B. (Ferenczi), Nagy M. (Bauer). Edző: Germán Ferenc. 
Kapuvár: Csáktornyai – Horváth P. (Rózsavölgyi), Szücs A. (Sárándi), Kalmár D., Tar, Németh L. (Bognár B.), Árki (Horváth Sz.), Purt, Kapa Martin, Kapa Márkó, Póczik. Edző: Varga Péter. 
Gsz.: Bauer, Kalmár B., ill. Tar (2), Purt. 
A megilletődötten kezdő hazaiak hibáit könyörtelenül kihasználva gyorsan kétgólos előnyt szereztek a vendégek, s bár a vendéglátók kétszer is visszajöttek a mérkőzésbe, a Kapuvár sikeresen őrizte meg az előnyét. 
Jók: Szabó Z., Bauer, ill. Kapa Martin, Purt, Árki, Tar. 
Germán Ferenc: – Gyermeteg hibákból gyorsan hátrányba kerültünk, amiért nekünk kellett futni az eredmény után. A csapat ment is becsülettel, de a minőség hiányzott ahhoz, hogy pontot szerezzünk. 
Varga Péter: – Örülök, hogy győzelemmel kezdtünk, ami az első félidőben jó játékkal is párosult. A szünet után alaposan feljavuló hazaiak ellen a három idegenben rúgott gól miatt talán megérdemelt a győzelmünk. 

Hegykő–Abda-VVFK Bau 3–1 (2–0) 
Hegykő, 200 néző. V.: Pintér B. 
Hegykő: Majer – Kóczán M. (Varga D.), Kóczán B., Galambos (Ratatics), Halász, Nyerges M., Fényes, Horváth V. (Nyerges G.), Török, Holzmann, Bokán (Zombó). Edző: Bojan Lazic. 
Abda: Polócz – Tóth K. (Vígh N.), Korsós, Kerékgyártó, Maidics (Wágenhoffer), Babayigit, Visy, Éri, Gál (Peczár), Balogh L., Kovács Á. Edző: Knauz Csaba. 
Gsz.: Halász, Török, Horváth V., ill. Maidics. 
Kiállítva: Nyerges M. (36.). 
Hetven percet emberhátrányban játsz­va a Hegykő magabiztosan szerezte meg a három pontot. 
Jók: mindenki (a mezőny legjobbja Horváth Viktor), ill. Balogh L., Kovács Á.,  Visy, Éri. 
Bojan Lazic: – Nagyon jól sikerült a bajnoki nyitány. Jó, kulturált csapat ellen szép gólokat rúgtunk, pont olyanokat, amiket begyakoroltunk. A kiállítás után rendszert váltottunk, és még jobban játszottunk tíz játékossal. Gratulálok a csapatomnak. 
Knauz Csaba: – Tanulságos mérkőzés volt, több mint egy félidőnyi emberelőnyt nem tudtunk a javunkra fordítani. Mikor szépítettünk, az ellenfél egy kontrából szép gólt rúgott. További sok sikert a Hegykőnek. 

Lipót Pékség–Győrújfalu 0–0 
Lipót, 100 néző. V.: Köves K. 
Lipót: Molnár M. – Monda, Gergely, Gál-Horváth (Radits), Borsodi (Horváth Á.), Baróti, Szimhardt, Mayer (Csóka), Tankovics, Tál, Sipos. Edző: Borbély Attila. 
Győrújfalu: Tréger – Kovács D., Németh M., Farkas P. (Kutik), Bartalos (J. Nagy), Szekeres, Nagy, Farkas T., Takács, Simay, Jaczkó (Dittrich). Edző: Pozsonyi Márk. 
Jó iramban kezdte a mérkőzést a hazai csapat, és a kapuja elé szegezte a vendégeket. Az állandósult mezőnyfölény jó néhány lipóti lehetőségben mutatkozott meg, mégis 0–0-lal vonultak pihenőre a csapatok. A második félidő kiegyenlített játékot hozott, a kapuk keveset forogtak veszélyben, így egy közepes színvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen született. 
Jók: Tankovics, ill. Tréger, Németh, Simay. 
Borbély Attila: – Sajnos csúnyán beragadtunk a bajnoki rajton, pedig nagyon vártuk a hosszú felkészülés után. Amíg a támadóharmadon belül nem tudunk hatékonyak lenni, addig nem remélhetünk pluszpontokat. 
Pozsonyi Márk: – Tizenöt perc megilletődés után egyenrangú ellenfelei tudtunk lenni a hazai csapatnak, és ezzel fontos pontot szereztünk. 

A bajnokság állása

 1.Mezőörs14121150937
 2.Koroncó141103372133
 3.Győrújbarát141022401132
 4.Lipót14833301927
 5.Vitnyéd14725342023
 6.Kapuvár14725342323
 7.Hegykő13715222522
 8.Gönyű14509194415
 9.Ménfőcsanak*13508223014
 10.Abda14428214014
 11.Bácsa14338302712
 12.Győrújfalu14211114407
 13.DAC1401137511
*A Ménfőcsanaktól 1 pont levonva.          

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában