Kettősség jellemezte a csapatot

2024.03.03. 19:46

Labdarúgó NB III - Nem bírtak az ETO fiataljai az éllovassal

A hazaiak ugyan többször is előnybe tudtak kerülni, de a győriek tudtak erre válaszolni, a győztes gólt mégis a jó erőkből álló hazaiak szerezték meg.

Szeitz Tibor

Forrás: Schutterstock

Veszprém–ETO Akadémia 3–2 (3–2)

Pápa, 200 néző. V.: Derdák.
Veszprém: Kovács M. – Dobsa, Zachán, Kószás, Kun (Horváth H., 31.), Major (Szűcs, 78.), Volter, Bartusz, Kovács M. (Szabó K., 57.), Baldauf, Krebsz. Edző: Pető Tamás.
ETO Akadémia: Kiss Á. – Selyem (Bíró, 58.), Kulcsár, Nazarov, Tamás K., Mintring, Herczeg (Landry, 58.), Bánáti (Tollár, 78.), Rátonyi (Mascoe, 58.), Tarcsi, Hanzli (Bakó, 61.). Edző: Szekeres Adrián.
Gsz.: Bartusz (7., 18., 43.) ill. Volter (öngól,  10.), Tarcsi (20.).

Szekeres Adrián: – Kettősség jellemezte csapatunkat. Játékban sikerült eltűntetnünk a két csapat közti pontkülönbséget. Örömteli, hogy az első két korai gólra hamar tudtunk válaszolni. Ez azt mutatja, hogy a csapat mentálisan erősödött, az viszont bosszantó, hogy olyan szituációkból kaptunk gólokat, amikre készültünk. Ezeket a jövőben mindenképp ki kell küszöbölni. Összességében gratulálok a csapatnak, méltó ellenfele voltunk a Veszprémnek, amely rutinjával a maga javára fordította a mérkőzést

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában