Labdarúgó NB III, Északnyugati csoport

2024.03.24. 16:26

Foci NB III - Izgalmas mérkőzést játszott a Gyirmót II

Lapincs Attila

Gyirmót FC Győr II–Opus Tigáz Tatabánya 3–3 (1–2)
Gyirmót, Alcufer Stadion,  195 néző. V.: Papp.
Gyirmót II: Kecskés – Kiss B., Major, Gönye, Jova B., Lázár P., Erdei, Bagó (Horváth M., 92.), Ominger B. (Szabó K., 92), Kicsun, Halácsi (Barta, 78.). Vezetőedző: Ördög József.
Tatabánya: Lóth – Klausz (Forró, sz.), Krupánszki, Székely, Katona (Hadobás, 64.), Buna, Soltész B., Szalánszki, Letenyei (Molnár T., 73.), Kocsis G. (Szegő, 73.), Kiprich D. Vezetőedző: Gyürki Gergely.
Gsz.: Erdei (24.), Bagó (57.), Jova B. (70.), ill. Katona K. (4., 11-esből) a 4., Szalánszki (14.), Kiprich D. (87.).
4. perc: Kiprich D. tolta el a labdát a kivetődő Kecskés mellett, aki már csak a támadó lábát találta el. A megítélt büntetőből Katona ballal a kapu bal oldalába helyezett. 0–1. 14. perc: Szalánszki lépett ki a balösszekötő helyénél, majd a kimozduló Kecskés mellett jobb spiccel a kapu bal alsó sarkába helyezett. 0–2. 24. perc: Erdei a kimozduló Lóth mellett 13 méterről, ballal a kapu bal oldalába helyezett. 1–2. 57. perc: Bagó 14 méterről a bal felső sarokba lőtt. 2–2. 70. perc: Jova B. elé került a labda, aki ballal 16 méterről, elemi erővel lőtt a bal felső sarokba. 3–2. 87. perc: Szegő jobb oldali szöglete után a középen lendületből érkező Kiprich D. 5 méterről a kapu jobb oldalába fejelt. 3–3.
Jobban kezdett az éllovas Tatabánya, de a kétgólos hát-
rány ellenére fokozatosan feljavult a hazaiak játéka. Látványosan futballoztak, aminek köszönhetően meg is tudták fordítani a találkozó állását, de egy figyelmetlenség miatt kicsúszott a kezükből a győzelem.
Ördög József: – Győzelmet érdemeltünk volna, hiszen végig jobban futballoztunk a vendégeknél.  
Gyürki Gergely: – Őrült mérkőzést játszottunk, rengeteg fordulattal. 
                         

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában