Labdarúgás

2024.03.10. 21:05

NB III foci - Gyirmót FC Győr II–Bicske 0–1

Kisalföld.hu

Gyirmót FC Győr II–Bicske 0–1 (0–1)

Gyirmót, 150 néző. V.: Kreitl.

Gyirmót II: Kecskés – Kiss B. (Szűcs P., 67.), Major M., Tóth D. Rozs – Farkas B. (Barta, 67.), Lázár P., Bagó B. – Csöngei (Süveges, a szünetben), Halácsi (Somogyi Á., 67.), Ominger. Edző: Ördög József.

Bicske: Illés B. – Gaszner, Száhl, Király P. (Tajti B., 89.), Sóron, Varga B. (Lakatos G., 75.), Szalai D., Hirman (Savanya, 75.), Tischler P., Bozsoki, Dulló. Edző: Csordás Csaba.

Gsz.: Tischler (41.).

41. p: Tischler fordult le védőjéről, majd kilőtte a hosszú alsó sarkot. 0–1. 

Az első játékrészben a vendégek alakítottak ki több helyzetet, melyekből egyet ki is használtak. A második félidőben hiába játszott jobban a hazai csapat, nem sikerült egyenlítenie sem. A Gyirmót II először kapott ki hazai környezetben ebben a bajnokságban.

Ördög József: – Nem sikerült úgy játszani az első félidőben, ahogyan azt terveztem. A szünet után szerkezetet váltottunk, visszajöttünk a meccsbe, kontrolláltuk a félidőt, gólt azonban nem sikerült lőnünk, így megérdemelten győzött az ellenfelünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában