Női kézilabda

2024.02.22. 10:42

NB I – A Ferencvárost fogadja a Motherson Mosonmagyaróvár

Csütörtökön 17.30 órakor NB I-es rangadón a Motherson Mosonmagyaróvár az FTC-t fogadja az UFM-arénában A találkozót az M4 Sport közvetíti élőben.

Kisalföld.hu

Ősszel Pásztorék idegenben nem bírtak a Ferencvárossal.

Fotó: MW-archívum

Újabb nehéz mérkőzés vár a Motherson-Mosonmagyaróvárra, amely a listavezető, az NB I-ben százszázalékos Ferencvárost fogadja.

„Minden fronton igyekszünk becsülettel helytállni, de a jó bajnoki szereplés különösen fontos a számunkra – mondta Pásztor Noémi, az MKC beállósa. – Az UFM-arénában mindig fergeteges a hangulat, ez biztosan így lesz a Fradi ellen is. Ők is komoly sorozatterhelésben vannak, sérültjeik is vannak, de nekünk a saját dolgunkkal kell foglalkoznunk. Csapatként mindenki ellen van esélyünk, ehhez jön még a szurkolók támogatása. Mindent bele adunk, mert szeretnénk itthon tartani a két pontot.”

Az MKC vasárnap, a Targu Jiu ellen 22–20-ra nyert, így továbbjutott a csoportjából az Európa Ligában. Ez tovább erősítheti a csapat önbizalmát.

„Otthon nagyon erősek vagyunk, hiszen a szurkolótáborunk és az általuk teremtett hangulat megkétszerezi az erőnket – ezt már Schatzl Natalie, az MKC balszélsője mondta. – Az NB I-ben eddig mind a hét hazai pályán lejátszott találkozónkat megnyertük, erre készülünk most is.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában