Világkupa

2024.02.14. 19:42

Kairói pódiumedzés után a győri tornászok

Sikeres pódiumedzésen vannak túl a magyar tornászok. Kairóban megkezdődött az első idei olimpiai kvalifikációs világkupa.

Kisalföld.hu

Balázs Krisztián, Tomcsányi Benedek, Vecsernyés Dávid és Molnár Botond kap lehetőséget, hogy induljon a VK-kon. „Jól ment az edzés, mindenki végigcsinálta a szereit. A korábbi tapasztalatok alapján hidegebbre számítottunk Kairóban, de végül elfogadható a helyi klíma. Holnap lesz az első selejtezős nap, pénteken folytatódik, míg szombaton és vasárnap zajlanak a finálék” – mondta Nagy Zoltán edző.
Csütörtökön rendezik meg a talaj, a lólengés és a gyűrű selejtezőit. Holnap Tomcsányi Benedek két szeren is érdekelt lesz, hiszen talajon és lólengésben is indul. Molnár Botond talajon, Balázs Krisztián pedig lovon selejtez még.

A tornászok Egyiptomból nem jönnek haza, Kairóból egyenesen mennek Cottbusba, ahol a VK-sorozat következő állomását rendezik majd meg.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában