Női kézilabda

2024.01.29. 18:05

Magyar Kupa – Bejutott a négyes döntőbe a Győri Audi ETO KC – galéria

Nem okozott gondot a Győri Audi ETO KC-nak a Kisvárda legyőzése a női kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében.

Kisalföld.hu

Kristiansenéknek nem okozott gondot a győzelem.

Fotó: Nagy Gábor

Audi-ETO–Kisvárda 37–19 (21–11)

Győr, női Magyar Kupa-mérkőzés, 917 néző. V.: Héjja, Kónya.

Audi-ETO: DIJNDAM – GYŐRI-LUKÁCS 5, Rju 3/1, DE PAULA 6/1, Brattset Dale 4, NZE MINKO 5, Szöllősi-Schatzl. Cs.: Solberg (kapus), Haugsted 1, Blohm 3, KRISTIANSEN 5/1, Broch 2, Farkas J. 3/1, Kiss D. Edző: Ulrik Kirkely.

Kisvárda: Torda – Akijama 1, BUCSI 5/1, Siska 3, Djatevska 2, Novak 3, Mérai. Cs.: Mátéfi (kapus), Ajano 2, Kovalcsik 1, Makó 2, Szabó L. Edző: Józsa Krisztián.

Hétméteresek: 5/4, ill. 4/1. Kiállítások: 4, ill. 10 perc.

A győri csapat a papírformának megfelelően biztosan verte ellenfelét, így bejutott a Magyar Kupa négyes döntőjébe, melyet március 9-én és 10-én rendezik meg.

Nyilatkozatok

 

Ulrik Kirkely: – A legfőbb célunk ezúttal is az volt, hogy a lehető legmagasabb szinten tartsuk a koncentrációnkat, hangsúlyt helyezve a meccs kezdésére. A Kisvárda sok jó egyéni képességű játékossal rendelkezik, olykor gyors játékra kényszerítettek bennünket. A játékképet nézve összességében elégedett vagyok. Örülök, hogy bekerültünk a legjobb négy közé.

Farkas Júlia: – Ahogyan vezetőedzőnk mondta, szerettük volna fokuszáltabban kezdeni a mérkőzést. Az első félidőben megalapoztuk a magabiztos vezetést. Sok lerohanásból született gólunk. Szerintem jó meccset játszottunk, örülök, hogy bejutottunk a Magyar Kupa négyes döntőjébe.

Józsa Krisztián: – Nem volt számunkra tökéletes a mérkőzés. Ameddig erővel bírtuk, mindent megtettünk. A két csapat teljesen más játékot képvisel, amellyel előzetesen is tisztában voltunk. A céljaink mások, a folytatásban a sajátunkat kell követnünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában