Labdarúgás

2024.01.19. 07:37

Kellemetlen vereséget szenvedett az ETO a Trencséntől

Kisalföld.hu

Az ETO időnként volt méltó ellenfele a Trencsénnek. Fotó: eto.hu

ETO FC Győr–FK AS Trencsén 1–5 (0–2) 
Dunaszerdahely, MOL Academy. Előkészületi mérkőzés.
ETO FC Győr: Ruisz – Vera, Szépe, Szujó, Csontos, Anton, Riquelme, Skvarka, Diarra, Hamed, Lukic. 
A 60. perctől: Gyurákovics – Kovács M., Boldor, Szujó (Urblík), Vianna, Kiss M., Tudor, Vingler, Bumba, Csóka, Lacza. Vezetőedző: Antonio Munoz. 
FK AS Trencsén: Kukucka – Kmet, Pires, Bondarenko, Skovajsa, Hájovsky, Ibrahim, Gajdos, Gong, Akila, Sunday. 
A 46. perctől: Slavicek, Prekop, Bagín, Stojsavljevic, Kozlovsky, Baris, Djerlek, Holly, Uchegbu, Kupusovic, Soares. Vezetőedző: Ilija Sztolica. 
Gsz.: Bumba (89.), ill. Ibrahim (30.), Sunday (33.), Soares (47.), Uchegbu (51.), Holly (53.). 
A 8. percben Anton szerzett labdát az ellenfél kapujának előterében, Lukic elé passzolt, aki az üres kapuba gurított, ám a találat les miatt érvénytelen volt. Két perccel később ismét Anton készített elő, kiváló ütemben ugratta ki Diarrát, akinek lövését Slavicek bravúrral védte. 
Fél óra játék után egy bal oldali szögletet követően kavarodás alakult ki a győri kapu előtt, aminek végén Ibrahim közelről lőtt a hálóba. 0–1. Három perccel később Sunday csapott le Ruisz rossz passzára, amit állítás nélkül lőtt a hosszú felsőbe. 0–2. Az első félidő utolsó lehetősége előttünk adódott, Hamed játszotta tisztára magát, lövése kevéssel kerülte el a kaput. 
A 47. percben Soares futott el a bal oldalon, rávezette Ruiszra a labdát, lövése visszapattant a kapusról, ami így került Soaresről a gólvonalon túlra. 0–3. Négy perccel később Uchegbu kapta a labdát a jobb szélen, rávezette a kapura, majd Ruisz mellett a rövid sarokba lőtt. 0–4. Az 53. percben Holly elé került a labda a tizenhatoson belül, aki egy pattanás után kilőtte a hosszú sarkot. 0–5. A 65. percben Soares lövését védte bravúrral Gyurákovics, ami utána a kapufán csattant. A 89. percben Vingler adott nagyszerű labdát Bumbának, aki higgadtan lőtt a bal alsó sarokba. 1–5. 

Antonio Munoz: – Az első és az utolsó harminc perc volt jó. Az első kapott gól előtt két nagy helyzetünk is adódott. Ahogy korábban is mondtam, nem az eredmény a legfontosabb a felkészülési mérkőzéseken, de három gólt nem kaphatunk hat perc alatt. 

Az ETO szombaton 13 órától a szintén szlovák élvonalbeli Besztercebánya ellen lép pályára. (Forrás: eto.hu)
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában