Labdarúgás

2024.01.04. 07:49

Erősítenek a győri zöld-fehérek: Lukic és Nono az ETO-ba igazol?

A csakfoci.hu hírei szerint két jó nevű labdarúgóval is erősít az NB II-ben második helyen telelő ETO FC Győr.

Kisalföld.hu

Forrás: MW archív

Fotó: Kovács Péter

A portál azt írja, visszatérhet Magyarországra a Honvéd korábbi közönségkedvenc labdarúgója, Nenad Lukic, csak nem Kispestre, hanem a győri zöld-fehérekhez.

A 31 éves szerb csatár iránt, aki a kispestieknél első idényében 32 bajnokin 15, második szezonjában 29 NB I-es meccsen 13 gólt szerzett, ezzel a teljesítményével mindkét évben a legjobb három góllövő között végzett több magyar élvonalbeli klub is érdeklődik.

"Úgy tudjuk, hogy a támadóért zajló versenyt végül nem egy első osztályú, hanem egy NB II-es együttes nyerte, és Lukic az ETO FC Győrben folytatja karrierjét" - írják.

Lukic a Honvédtól való távozása után Kínába igazolt, ahol a Csangcsun Jataj szerződtette. A mindössze nyolc bajnokin szerepet kapó, ezeket egy gólt sem szerző Lukicnak a bíróságon kellett megharcolnia a jussáért.

Úgy tudni, Lukiccsal egy időben Győrbe kerül a spanyol Nono, vagyis José Antonio Delgado Villar is.

"A magyar közeg nem lehet ismeretlen a rutinos karmester számára, ugyanis Nono 2016 és 2018 között a Diósgyőrben is szerepelt, ahol 47 mérkőzésen lépett pályára, 4 gólt szerzett és 5 gólpassz fűződött a nevéhez. Aztán 2018 februárja és 2021 nyara között a Slovan Bratislava színeiben 99 meccsen játszott, 10 gólt lőtt és 20 gólpasszt jegyzett. A pozsonyiakkal háromszoros szlovák bajnoknak és kétszeres Szlovák Kupa-győztesnek mondhatta magát.

A Slovantól ezután ismét az NB I felé vette az irányt, és fél évet lehúzott a Budapest Honvédnál, majd kivásárolta szerződéséből a szaúdi Damac FC. A 30 éves spanyol középpályás 2023 szeptemberében az indiai FC Nassaji Mazandaran együttesével kötött megállapodást, a Transfermarkt szerint júniusig áll szerződésben csapatával" - írja a csakfoci.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában