Tenisz

2024.01.24. 13:32

Az ország legjobb fiatal teniszezői léptek pályára a győri Olimpiai Sportparkban

Hazánk legnagyobb teniszreménységei versenyeztek a múlt hétvégén Győrben. Az Olimpiai Sportparkban rendezték meg a Rába ETO-kupát az U12-es korosztály legjobbjai számára.

Kisalföld.hu

A legtehetségesebb játékosok léptek pályára a Rába ETO-kupán.

Fotó: Csapó Balázs

A három nap során színvonalas és izgalmas mérkőzéseket láthattak az OSP-be kilátogató érdeklődők. A Rába ETO Győr SE versenyzői kiválóan helyt tudtak állni a rangos mezőnyben.

„Nagyon jó lehetőség volt felmérni az erőviszonyokat így az év elején – mondta Szombati-Serfőző Eszter, a Rába ETO tenisz-szakosztályának vezetője. – Örömmel mondhatom, hogy mind a lány, mind a fiú ranglista első tíz helyezettje pályára lépett ezen a hétvégén Győrben. Ez az első torna idén, de rögtön hazánk legnagyobb teniszreménységei szálltak harcba a megmérettetésen.”

A szakember hozzátette: jó volt látni, hogy ilyen sokan kíváncsiak a fiatalok játékára.

Eredmények

Lányok, egyéni: 1. Szimandel Laura (Mosonmagyaróvár), 2. Kaminszka Gabriella (Volvex), 3. Értékes Boglárka (Volvex) és Nagy Izabella (ATC).

Fiúk, egyéni: 1. Rekedt Nagy Zoltán (Dunakeszi), 2. Szűcs Milán (Teniszműhely), 3. Gémes Domonkos (SVSE) és Szűcs Vilmos (PVTC).

Párosban a Szimandel Laura/Kaminszka Gabriella és a Rekedt Nagy Zoltán/Szűcs Milán duók szerezték meg az első helyet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában