Női kézilabda

2023.12.11. 11:40

Több helyről is megerősítették, hogy nem súlyos Szemerey Zsófi sérülése

A Motherson Mosonmagyaróvár kapusa, Szemerey Zsófi a csütörtöki, Szenegál elleni vb-középdöntős mérkőzésen sérült meg, de szerencsére nem súlyos az állapota.

Kisalföld.hu

Szerencsére nincs nagy baja Szemerey térdének.

Fotó: MTI/Illyés Tibor

A kapus a 30–20-ra megnyert meccs 53. percében lépett pályára, de rögtön ütközött az egyik szenegálival, ijesztőnek tűnő térdsérülést szenvedett és le kellett támogatni a pályáról, a Scandinavium Csarnokot pedig bekötött jobb térddel, mankóval bicegve hagyta el, és azzal érkezett a pénteki ebédhez is a csapat szállodájában.

 

Az elmúlt napokban több helyről is jöttek új információk Szemerey Zsófi állapotával kapcsolatban.

„Szerencsére a szakvélemények alátámasztották, hogy nem történt súlyos sérülés – mondta Szemerey Zsófi, a Motherson Mosonmagyaróvár és a magyar válogatott kapusa. – Teszteket is végeztünk, ezek pedig megerősítették a jó híreket. Kockáztatni nem fogunk, így az biztos, hogy a világbajnokságon már nem lépek pályára, hiszen nem jutottuk be a legjobb nyolc közé, így sajnos a Horvátország elleni lesz az utolsó mérkőzésünk. Szurkolok a lányoknak, fontos, hogy elérjük a célunkat, az olimpiai kvalifikációs lehetőség kiharcolását.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában