kisalfold.hu videó

2023.12.08. 10:47

Pénteken este mutatkozik be hazai közönség előtt a Sopron KC új edzője – videó

Pénteken 19 órától a Honvéd ellen debütál hazai pályán a Sopron KC férfi kosárlabdacsapatának új edzője, Gasper Potocnik. A szakvezető nehéz mérkőzésre számít, de reméli, csapata le tudja győzni ellenfelét.

Kisalföld.hu

Gasper Potocnik először vezeti hazai pályán a Sopron KC-t.

Fotó: Árvai Károly/MW-archívum

Potocnik nem tagadta: a múlt hétvégi székesfehérvári mérkőzéssel ellentétben most igenis lesz nyomás a csapatán, de ez, illetve az ilyen helyzetek kezelése hozzá tartozik egy-egy együttes életéhez. Hogy ezt jól kezelje a társaság, annak érdekében egész héten készült és keményen dolgozott, hogy napról napra fejlődjön, hatékonyabb legyen, és lépjen előre.

Ami a Honvédot illeti, a riválissal kapcsolatban azt fejtegette a szlovén edző, hogy bár nincs sok győzelme, többnyire szoros meccseket játszott, kis különbségekkel maradt alul, tehát veszélyes, kellemetlen ellenfél látogat majd Sopronba.

Potocnik nagyon reméli, hogy a hét elején érkezett center, Amadou Sidibe – bár keveset edzett együtt a csapattal – hasznos lehet, tud segíteni, plusz energiát adni a társaságnak. Hozzátette: a kisebb sérülésekkel, betegségekkel bajlódó játékosok állapota szépen javul, és bízik benne, csapata teljes kerettel tudja fogadni majd a Honvédot. Zárszóként még annyit mondott edzőnk, reméli, hogy a játékosok jól kezelik majd a helyzetet, és az edzéseken látottak alapján bízik benne, hogy sikerrel veszik az akadályt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában