Labdarúgás

2023.11.13. 11:16

Megyei foci - Rangadót nyert, már első a Mezőörs - edzői nyilatkozatok a hétvégi meccsek után

Sok néző előtt nagyszerű rangadót játszott egymással Mezőörsön az osztály két élcsapata.

Kisalföld.hu

Mezőörs–Győrújbarát 1–0 (0–0)
Mezőörs, 460 néző. V.: Erdélyi B. 
Mezőörs: Somogyi – Böröczky, Debreceni, Szántó, Vadász, Tóth L., Kreicz (Proceller), Venczel (Puzsoma), Végh T., Vayer, Horváth R. Edző: Bohner Roland.
Győrújbarát: Koncz – Varga R., Czanik, Gál, Dávid, Varga Zs. (Posta), Detrik (Pintér), Baranyai, Varga J., Samodai (Németh M.), Szabó Sz. Edző: Tenk Balázs. Gsz.: Venczel.

A 89. percben egy parádés jobb oldali beadás után Venczel fejelt a hálóba. 1–0. Rekordszámú közönség előtt rendkívül harcos játék alakult ki, mindenki odatette magát, s mindenki átérezte a a mérkőzés fontosságát, várható volt, hogy egy gól eldöntheti a rangadót. Az első félidőben a Mezőörsnek volt több lehetősége, de nem sikerült vezetéshez jutnia. A folytatás már kiegyenlítettebb volt, ám az utolsó percekben lőtt gól eldöntötte a mérkőzést. Összességében, a két félidő alapján a hazai csapat rászolgált a győzelemre.

Jók: mindenki, ill. mindenki.

Bohner Roland: – Rangadóhoz méltó hangulat és két jó csapat találkozott Mezőörsön. Az első félidőben nagy fölényben játszottunk, de a helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. A második félidőben a pálya talaja sem engedte a folyamatos játékot, de tettünk érte annyit, hogy itthon tartsuk a három pontot.
Tenk Balázs: – A mérkőzéstől függetlenül a csapat szurkolói, szponzorai, vezetői és játékosai karácsonyra sok-sok ajándékot érdemelnek a Jézuskától. Hogy mi lesz tavasszal? A tél végén egyeztetést kezdeményezek a húsvéti nyuszkóval. Talán ő tudja. Gratulálunk a Mezőörs csapatának.

Győrújfalu–Ménfőcsanak 0–1 (0–0) 
Győrújfalu, 100 néző. V.: Pázsi. 
Győrújfalu: Tréger – Kovács D. (Lapincs), Kondákor (Németh M.), Farkas P. (Varga L.), Szekeres K. (Tóth H.), Torma, Nagy M., J. Nagy, Takács M., Simay, Jaczkó (Dittrich). Edző: Pozsonyi Márk. 
Ménfőcsanak: Turi – Fülöp, Béres, Németh Á., Korsós M., Németh A., Bergendi, Buruzs, Gerencsér, Kovács O., Horváth A. (Bendekovits). Edző: Nemes Ferenc. 
Gsz.: Buruzs. 
Két egyenrangú csapat összecsapásán a vendégek egy helyzetüket kihasználva három ponttal távozhattak a „döntetlenszagú” mérkőzésről. 
Jók: Treger, Simay, Nagy H., ill. Németh Á., Németh A., Buruzs. 
Pozsonyi Márk: – A kapott gólig rendben volt a játékunk, hátrányban azonban továbbra sem tudjuk ráerőltetni akaratunkat az ellenfélre, így pedig a döntetlen is nagyon távolinak tűnt. 
Nemes Ferenc: – Fontos három pontot gyűjtöttünk be, a második félidőben több gólt is szerezhettünk volna, de a Győrújfalu fiatal kapusa ismét nagyszerű napot fogott ki. 

Davita-Gönyű–Vitnyéd 0–5 (0–4) 
Gönyű, 100 néző. V.: Konkoly. 
Gönyű: Rom – Szilvágyi (Vedres), Androsch (Böcz), Koncsag, Varga Cs., Tarcsa, Milos, Varga P. (Bodó), Kovács K., Kertész, Varga Zs. Edző: Harcz István. 
Vitnyéd: Germán (Tar) – Sulyok, Tamás, Papp (Nyakas), Varga G., Kalmár, Pankotai, Purt, Horváth A. (Simon), Kovács A., Szakács (Szalai). Edző: Kiss Ákos. 
Gsz.: Szakács (2), Kovács A. (2), Kalmár. 
Kiállítva: Koncsag (60.). 
A mérkőzés elejétől fogva jobban akaró és jobban játszó vendégek már az első félidőben eldöntötték a mérkőzést a nagyon gyenge napot kifogó Gönyű ellen. 
Jók: Kertész, ill. mindenki. 
Harcz István: – Szégyenteljes produkció, gratulálok az ellenfélnek. 
Szalai Csaba elnök: – Gratulálok csapatunknak az őszi szezonhoz. Egy-két elhullajtott pont kivételével elégedett vagyok. Tavasszal a rangadókon sokkal élesebbek leszünk, ezt garantálom. Gratulálok a Gönyűnek is és jó pihenést mindenkinek. 

DAC Nádorváros–Kapuvár 0–4 (0–2) 
Győr, 100 néző. V.: Bálintfi. 
DAC: Kiss A. – Virág, Bata, Vaganjan, Csonka, Forgó, Pintér, Matyi (Sopronyi), Németh B., Csányi, Szőke. Edző: Mayer János. 
Kapuvár: Csáktornyai – Tar (Bleonit), Kapa Martin (Böcskör), Szabó T. (Eckhardt), Árki (Horváth M.), Kapui, Varga T., Kapa Márkó, Póczik, Rózsavölgyi, Halász (Horváth K.). Edző: Csermelyi Imre. 
Gsz.: Kapa Márkó, Rózsavölgyi, Tar, Csányi (öngól). 
Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, de a vendégcsapat így is kétgólos előnnyel térhetett pihenőre. A második félidőben a Kapuvár fölényben játszva megduplázta az előnyét, így megérdemelten nyerte a találkozót. 
Jók: mindenki, ill. mindenki. 
Mayer János: – Nagyon nagy energiákat mozgósítottunk, hogy egyáltalán végigjátsszuk ezt a szezont. Aki nem hátráltatott, hanem segített, annak köszönet, akik hátráltattak, azoknak üzenem, ma neked, holnap nekem. 
Csermelyi Imre: – A srácok jó hozzáállása és lendületes játéka három pontot hozott a mai napon. Remélhetőleg a jövő hétre is marad az energiánkból. 

Az Abda-VVFK Bau–Üstökös FC Bácsa mérkőzést november 25-re, a Lipót–Koroncó találkozót pedig november 26-ra halasztották. 

A bajnokság állása

 1.Mezőörs12101141831
 2.Győrújbarát13922351129
 3.Lipót12822301426
 4.Koroncó11803281924
 5.Vitnyéd13724321723
 6.Kapuvár12624311920
 7.Hegykő11515172416
 8.Gönyű13508193915
 9.Ménfőcsanak*12507222915
 10.Bácsa11335261912
 11.Abda12327183611
 12.Győrújfalu13201114406
 13.DAC1301127451
*A Ménfőcsanaktól 1 pont levonva.          

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában