Női kézilabda

2023.11.19. 12:52

A nyolcadik játékosát méltatta a Győri Audi ETO KC

Ebben a naptári évben már nem játszik több mérkőzést a Győri Audi ETO KC. A klub közösségi oldalán a drukkereknek mondott köszönetet a kitartó szurkolásért.

Kisalföld.hu

A győri szurkolók mindig a csapat mögött állnak.

Fotó: Nagy Gábor

"Amikor ezt a videót kitaláltuk, arra gondoltunk, hogy szeretnénk megmutatni a világnak, hogy nekünk vannak a legjobb szurkolóink. Majd amikor készítettük, akkor vált egyértelművé számunkra is, hogy micsoda energia, munka és lelkesedés van egy-egy meccsnapon abban a hangulatban, amit ti csináltok. De akkor, amikor nézzük ezt a videót, akkor olyan hálát érzünk, amit nehéz szavakba foglalni. Az, hogy az utolsó pillanatig bíztattok bennünket, az, hogy kiálltok mellettünk, bármi is legyen egy-egy meccs eredménye, nagyon fontos számunkra, de azt, hogy mindenhol otthon érezzük magunkat, csakis nektek köszönhetjük. És most megmutatjuk a világnak, hogy milyen büszkék vagyunk Rátok. Köszönjük!" – áll a klub által közzéteszt Facebook-posztban.

Íme a köszönő videó: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában