Női labdarúgás

2023.10.06. 09:32

Szegeden is győzelemre tör a listavezető ETO

Szombaton 15 órakor Szegeden, a csodálatos Szent Gellér Fórumban lép pályára az ETO FC Győr élvonalbeli női labdarúgócsapata. Az öt forduló után hibátlan teljesítménnyel listavezető zöld-fehérek a győzelem reményében utaznak el a Tisza partjára.

Kisalföld.hu

A válogatott Nemzetek Ligája szereplése után a Magyar Kupában Csepelen magabiztosan nyert az ETO, amely így a legjobb nyolc között várhatja a következő kör sorsolását. 

A hét végén immáron újra a bajnoki pontokért küzdenek majd a győri lányok, akik Dörnyei Balázs vezetőedző irányításával teljes létszámmal készülhetnek az újabb, könnyűnek egyáltalán nem nevezhető idegenbeli megmérettetésre. A Szeged talán a vártnál gyengébb rajtot vett, ám egy igazi nemzetközi csapat, amelyben a magyar felnőtt és utánpótlás válogatottak mellett szerb, montenegrói, romániai és amerikai idegenlégiós is található. A Kész-St.Mihály, főként hazai pályán, minden ellenfelére veszélyes, így az ETO-nak szombaton koncentráltan kell futballoznia a siker érdekében. 

Bizakodóan várja a mérkőzést az ETO válogatott támadója, a góllövőlistát 8 találattal vezető Vachter Fanni:

- Eddig minden tökéletesen alakult számunkra, de a sikereket nem adják ingyen, napról napra keményen dolgozunk a céljainkért. Tudjuk, hogy mit akarunk elérni, tudjuk, hogy nem hibázhatunk, de azt is tudjuk, tapasztaljuk, hogy egy nagyon összetartó, remek játékosokból álló csapatunk van, amelynek mindig a győzelem lebeg a szeme előtt. Tény, eddig én szereztem a legtöbb gólt, de ez a társak nélkül nem sikerülhetett volna, ráadásul olyan csapatunk van, amelyben szinte bárki bármikor betalálhat. Remélem ezt majd Szegeden is bizonyítjuk, és akkor biztosan újabb három ponttal gazdagabban térhetünk haza. (Forrás: eto.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában