Augusztusban koronázták meg

2023.09.24. 08:03

Világbajnok soproni crossfit versenyző lelkesítette a győri edzőtábor tagjait - fotók

Horváth Laura soproni kötődésű crossfit versenyző nyakába augusztusban akasztották a régóta vágyott világbajnoki aranyérmet.

Dániel Viktória

Horváth Laura hamarosan az Egyesült Államokba utazik, hogy edzőtáborral készüljön fel következő versenyére, melyet Texasban rendeznek októberben. Fotó: Rákóczy Ádám

Két ezüst és három bronzérem után idén nyáron a legcsillogóbb világbajnoki érmet is megszerezte Horváth Laura. A hazai crossfit egyik legismertebb alakja most azért érkezett Győrbe testvérével, Kristóffal, hogy motiválja a Crossfit Arrabona versenyén résztvevőket. 

- A teremvezető Ódor-testvérek hívtak meg, évek óta jó kapcsolatban vagyunk, így szívesen tettem eleget a felkérésnek. A versenyen nem veszünk részt indulóként, de egy körre mi is beszálltunk, hogy motiváljuk a többieket. A hangulat nagyon jó, igazi buli verseny, ahol mindenki jól érzi magát – mondta Horváth Laura. A világbajnok hamarosan az Egyesült Államokba utazik, hogy edzőtáborral készüljön fel következő versenyére, melyet Texasban rendeznek októberben.

 Crossfit Arrabona a mozgás és az új barátságok jegyében rendezte meg hétvégi versenyét, ahova párosokat vártak. 

– Budapesti barátteremmel közösen találtuk ki az eseményt, tavasszal ők rendeztek egy fordulót, most pedig mi. Huszonnyolc páros nevezett a mai alkalomra, ahol tornász- és súlyemelő gyakorlatokat kell minél gyorsabban teljesíteniük a versenyzőknek – mondta el Odór Ferenc, aki testvérével Odór Zoltánnal vezeti a termet.

– A eseménynek és a crossfitnek is egyik fontos alapja, hogy új ismeretségeket kössön az ember. Itt a tizenhárom évesek pacsiznak az ötvenesekkel az orvosok pedig együtt izzadnak a fizikai munkásokkal. Laurát is azért hívtuk meg, hogy a jelenlétével motiválja a versenyzőket. Végül is az ember nem mindennap versenyezhet együtt világbajnokkal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában