Labdarúgás

2023.09.24. 19:59

NB III foci - A Sopron kétszer állt fel a padlóról a Balatonfüred ellen

Összességében mindkét fél tudása alatt játszott, az akarattal nem volt baj, így a döntetlen igazságos. Dicsérni csak a játékvezetőt lehet jó működéséért.

Kisalföld.hu

Fotó: Kisalföld-archívum

Fotó: Rákóczy Ádám

Eredmény

SC Sopron-Balatonfüred 2-2 (0-1)

Sopron, 550 néző. V.: Papp.

SC Sopron: Acsádi - Auer, Bokor (Kocsis, 46.), Balogh, Reseterics - Baumgartner (Végh, 66.), Kalász (Illés, 85.), Fendrick - Szabados (Sipőcz, 74.), Szabó T., Kocsis Á. Vezetőedző: Bücs Zsolt.

Balatonfüred: Erdélyi - Szalai, Farkas, Pécseli, Tóth G. - Imre (... 85.), Hetesi, Nagy B. (...  85.), Nagy R. - Szabó B. (Horváth Á., 57.), Török (Major, 67.). Vezetőedző: Borgulya István.

Gsz.: Szabó T. 52., Balogh 65., ill. Nagy R. 22., Szabó P. 60.

Két egyforma képességű csapat helyzetek nélküli játéka csalódást okozott az első félidőben a szurkolóknak. A sok pontatlan átadás után a 22. percben egy ártatlan támadás végén kapu előtti kavarodásból Nagy Richárd közelről a hálóba talált. 0-1.

A második félidőben a hazaiak nagy erőket mozgósítottak, de kapu előtt határozatlanok voltak. Az 52. percben a kitörő Kocsis Ármint buktatták a tizenhatoson belül, a büntetőt Szabó Tamás értékesítette. 1-1.

60. p: Egy gyors kontratámadás végén a vendég Szalai hosszan szöktette magát, a hazai kapus rossz ütemben futott ki kapujából és a labda a kapu közepébe gurult. 1-2.

65. p: A soproni nyomás góllá érett, Balogh 20 méteres bombája a jobb alsó sarokba kötött ki. 2-2.

Bücs Zsolt: - Hozzáállással, akaraterővel nem volt probléma. Az első félidőben nagyon kapkodtunk, sok volt a pontatlanság. A második játékrészben nagy erőket mozgósítottunk, ha a végjátékunk pontosabb nyernünk kellett volna.

A mérkőzésről tudósított: Páder Vilmos.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában