Férfi kézilabda

2023.09.01. 17:38

Győzelemmel kezdené a bajnokságot a Győri ETO-UNI FKC

Az alacsonyabb osztályú bajnokságok közül a férfi NB I/B kezdődik meg a hétvégén. Ebben a Győri ETO-UNI FKC – amint az a keddi szurkolói ankéton elhangzott – a feljutásért szeretne harcban lenni.

Kisalföld.hu

Bíznak a győriek a jó rajtban.

Fotó: ETO FKC

Az első ellenfél szombaton 18 órakor az Ózd lesz a győri Magvassy-csarnokban. Mindkét csapat összetétele jelentősen változott a tavalyi kerethez képest, de Bencze József tanítványai a hathetes alapozás után motiváltan várják az első mérkőzést, a tervek szerint nagy lendülettel játszva, ha kell, csúszva-mászva harcolva mindenképpen szeretnék megszerezni a fontos két pontot.

 

A győriek egyik új játékosa, Szabó Ádám is optimistán várja a találkozót: „Úgy gondolom, az alapozás alatt megtettünk mindent annak érdekében, hogy a legjobb felkészülést kapja meg a csapat, úgyhogy nagyon motiváltak vagyunk, és bízunk a lehető legjobb szezonkezdésben. Várjuk a szurkolókat.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában