Női kézilabda

2023.08.26. 15:39

Utolsó felkészülési mérkőzését is megnyerte az Audi-ETO női kézilabdacsapata – gólszerzők, nyilatkozatok

Ötödik nyári felkészülési mérkőzését is megnyerte a dán Ulrik Kirkely vezette győri női kézilabdacsapat.

Kisalföld.hu

Farkas Júlia öt gólt lőtt a dunaújvárosiaknak.

Fotó: Audi-ETO

A dán Odense és Ikast, a francia Nantes és az MTK után ezúttal a Dunaújvárost múlta felül az Audi-ETO női kézilabdacsapata. A félidőben 22–6-ra vezettek a zöld-fehérek, akik végül 39–16-ra nyertek.

DKKA–Audi-ETO 16–39 (6–22)

Dunaújváros, felkészülési mérkőzés.

DKKA: Wéninger 1, Oguntoye – Kovács V., Trawczynska 1, Szalai 3, Horváth P, Moreno 2, Horváth A. 1, Paróczy 1, Bouti 3, Krupják-Molnár, Agócs 1, Borgyos 2, Lakatos 1, Csáki Zs., Gajdos.

Audi-ETO: Toft, Duijndam – Haugsted 2, Szöllősi-Schatzl 2, Brattset Dale 7, Gros 2, de Paula 5, Oftedal 1, Győri-Lukács 2, Hovden 5, Nze Minko 6, Broch 2, Farkas E., Farkas J. 5.

Ulrik Kirkely, az Audi-ETO edzője: – A legfontosabb az volt, hogy végig tudtuk kontrollálni a mérkőzést. Leginkább az első húsz percben mutatott formával vagyok megelégedve. Megmutattuk, hogy jól felkészültek vagyunk. Sok védekezési és támadási formát is ki tudtunk próbálni.

Farkas Júlia, az Audi-ETO játékosa: – Nagyon jól sikerült a szezon kezdete előtti utolsó felkészülési mérkőzésünk. Már az első perctől kezdve uraltuk a játékot és tudattuk az ellenfelünkkel, mi szeretnénk dominálni. Elégedett vagyok, hiszen több taktikai elemünket is ki tudtunk próbálni. Összességében remek alapozási időszakot zártunk, magabiztosan várjuk a szezonrajtot.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában