Női kosárlabda

2023.08.18. 18:53

Sopronba látogat a cseh bajnokcsapat

Szeptember 20-án a cseh bajnok ZVVZ USK Praha női kosárlabdacsapata Sopronba látogat egy felkészülési mérkőzés erejéig.

Kisalföld.hu

A bajnoki címvédő Sopron Basket a felkészülési mérkőzések sorát négycsapatos nemzetközi tornával nyitja Brnóban. A Novomatic-arénában először szeptember 13-án a Krasznai Ferenc-emlékmérkőzésen láthatják a szurkolók a csapatot. Még azon a hétvégén a Pöstyént fogadják Gáspár Dávid tanítványai.

 

Ezt követi a prágaiak elleni hazai találkozó. A felkészülési mérkőzések során Győrben zárják a zöld-sárgák szeptember 23-án.

Az már eldőlt, hogy a magyar bajnokságot a TFSE-MTK otthonába kezdi a Sopron Basket szeptember 30-án. A bajnokság további menetrendje még egyeztetés alatt áll.

A felkészülési menetrend – Szeptember 8., 18.00: Brno–Sopron Basket. Szeptember 9., szombat 12.30: az ellenfél még nem ismert. Szeptember 13., 18.00: Sopron Basket–UNI Győr. Szeptember 17., 18.00: Sopron Basket–Piestanské Cajky. Szeptember 20., 18.00: Sopron Basket–USK Praha. Szeptember 23., 17.00: UNI Győr–Sopron Basket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában