Versenyhétvége

2023.08.21. 19:02

Mutatjuk az útvonalakat, ahol a WHB Győr Rally versenyzői csapatják

A látványos szakasz a Széchenyi István Egyetem campusát és a Dunakapu teret is érinti

Kisalföld.hu

Forrás: WHB Győr Rally / Facebook

A 2023. szeptember 8-10. között zajló WHB Győr Rally fénypontjának ígérkezik a Széchenyi István Egyetem campusát, valamint a Dunakapu teret is érintő belvárosi gyorsasági szakasz. A közönség számára a belvárosi szakasz nézői pontjaira való belépés ingyenes lesz, korlátozott számban VIP jegyek is elérhetők a WHB teraszra és a Metabond teraszra.  

A WHB Győr Rally a HUMDA Országos Rally Bajnokság fordulója lesz, az ORB-, ORB2-, ORB3-, és a Historic-bajnokság résztvevői számára. A versenyhétvége 2023. szeptember 8-10. között zajlik, csütörtökön az adminisztratív átvétellel, ezután pályabejárással indul a program, majd pénteken 17 órától rajtceremóniával kezdődik a verseny.

Szombaton és vasárnap a versenyzők különböző gyorsasági szakaszokat teljesítenek, a második nap folyamán Győr belvárosában is. Az 5,05 km-es szakasz kétszer érinti a Széchenyi István Egyetem campusát, az Egyetem főbejáratához közel kialakított Metabond teraszt, valamint a Mobilis tetején lévő WHB teraszt, áthalad a Kossuth hídon és a Dunakapu téren túl végződik.  

A Metabond teraszra és a WHB teraszra korlátozott számban VIP jegyek is elérhetők a gyorrally.hu/vip oldalon. A belvárosi gyorsasági szakasz nézői pontjaira a belépés ingyenes, a külső gyorsasági szakaszokra egyszeri, 3.000 Ft-os belépőjegy vásárlása szükséges a helyszínen.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában