Közelegnek az országos bajnokságok

2023.08.08. 14:32

Megkezdték a versenyszezont a Győri AC ökölvívói

A közelmúltban Kőszegen, a 15. Ostrom-kupán vettek részt a Patent-Győri AC ökölvívói. Serdülő 37 kg-ban Mátrai Levente, junior 66 kg-ban Skoda Tamás, míg ifjúsági 80 kg-ban Kollár Áron lépett szorítóba.

Kisalföld.hu

Felső sor: Petrovits Roland edző, Nagy Zoltán vezetőedző. Alsó sor: Skoda Tamás, Mátrai Levente, Kollár Áron.

„Mindenki szereplésével elégedett volt, de mindegyik ökölvívónál más volt a cél – kezdte Nagy Zoltán vezetőedző. – Jelen pillanatban Kollár Áron a legnagyobb ígéretünk, ő tavaly junior bajnoki döntős volt elsőéves ifistaként. Bízunk benne, idén minimum ezt megismétli, de még jobban örülnénk, ha inkább jobb eredményt érne el.”

A szakvezető hozzátette: a létszám tovább bővül a következő versenyekre, és ami a legfontosabb, mindegyik korosztályban tudnak indítani ökölvívókat az őszi szezonban.

„A magyar bajnokságokra készülünk gőzerővel, illetve tervben vannak győri rendezésű meccsek is. Utóbbi programja folyamatosan alakul. Ami biztos, havonta egy nyílt edzést tartunk, amit meg lehet tekinteni, ehhez előzetes jelentkezésre lesz szükség. Ilyen eseményünk volt már, és nagy sikerrel zárult, szinte mindenki elégedetten távozott, hiszen kemény küzdelmeket láthattak a kötelek között” – folytatta Nagy Zoltán, aki hozzátette: a GYAC vezetésével folyamatosan tervezik az őszt ökölvívásban is. Emellett pedig várhatóan lesznek igazolások, jelen állás szerint szeptemberben újabb bokszolók csatlakoznak a szakosztályhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában