Labdarúgás: MOL Magyar Kupa, 2. forduló

2023.08.27. 10:41

Kiesett a Csorna a sorozatból

Kisalföld.hu

Szombathelyi MÁV Haladás VSE – Csornai SE 2-1 (2-1)
Szombathely, 200 néző. V.: Sipos.

Haladás: Horváth B. – Buzás (Czuczi 46.), Pap M., Ferencz (Árvay 46.), Szenczi (Tóth B. 65.), Balogh Á., Tóth M. (Simon L. 65.), Szabó M. (Hende 81.), Kovács B., Horváth M., Németh M. Vezetőedző: Szenczi Imre.

Csorna: Ficsór – Veres (Somogyi-Bakos 58.), Kelemen, Németh Be., Bolla (Füleki 46.), Ladjánszki (Kovács Z. 46.), Tóth A., Füzi, Németh Ba. (Márton A. 58.), Csikai (Nagy Á. 73.), Visy B. Vezetőedző: Németh Szabolcs.

Gólszerzők: Szenczi (27.), Pap M. (39.) ill. Csikai (16.).

16. perc: Egy szabálytalanságot követően a játékvezető előnyszabályt ítélt, amit a Csorna kihasznált, szép támadás után Csikai a kapus mellett a hálóba gurított. (0-1). 27. perc Jobb oldali beadás szállt el a csornai védők között, melyre Szenczi érkezett és megszerezte az egyenlítő találatot. (1-1). 29. perc: Büntetőhöz jutott a Csorna, Németh Balázs lövését megfogta Horváth. 39. perc: egy kontrát követően Pap Márton lőtt a csornai kapuba. (2-1).

Németh Szabolcs: - Jól kezdődött számunkra a mérkőzés, megszereztük a vezetést. Ezután voltak lehetőségeink, hogy növeljük az előnyünket,  de ezeket nem tudtuk kihasználni. Az ellenfél kihasználta a helyzeteit, ezzel továbbjutott a kupában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában