Labdarúgás

2023.08.09. 20:02

Búcsúzott a Kajárpéc a MOL Magyar Kupától

Kisalföld.hu

Kajárpéc-Komárom 0-8 (0-2)

Gyömöre, 100 néző. V.: Karsai.

Kajárpéc: Nagy Z. (Mischler) - Bári, Szimeiszter (Kőváry), Bánhalmi (Szabó B.), Turi, Ganzler, Schauer M., Győri, Weiszdorn, Schauer L. (Kristóf), Gerencsér. Edző: Karácsony Tamás.

Komárom: Maszlavér - Wágenhoffer, Nagy T., G. Bíró, Sandal (Harangozó), Köles (Kalmár), Szénási, Tímári, Popovics (Jankovics), Oláh (Irmes), Nagy Z. (Szecsődi). Edző: Garami Zsolt.

Az első félidő nagyobb küzdelmet hozott, mivel a másodikban már az előnyfölényben játszó vendégek több helyzetet tudtak kialakítani a hazaiak hibái miatt. Nagyon sportszerű, de kemény mérkőzés volt. Egy félidő erejéig helytállt a Kajárpéc annak ellenére, hogy jól látszódott az osztálykülönbség.

Jók: Nagy Z., Schauer M., Gerencsér, Weiszdorn, Ganzler, Győri, ill. Sandal, Irmes, Nagy T., Harangozó.

Karácsony Tamás: - Gratulálok a csapatomnak a helytállásért. Úgy gondolom, mindent megtettünk azért, hogy helytálljunk a jobb erőkből álló ellenfelünkkel szemben. Gratulálok a Komáromnak, sok sikert a továbbiakban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában