Labdarúgó NB III

2023.08.21. 08:02

A győri akadémisták újabb veresége

Kisalföld.hu

Kelen SC–ETO Akadémia 1–0 (1–0) 
Kelen SC Sporttelep. V.: Sipos. 
Kelen SC: Czerula – Módly, Zavodni (Godányi, 64.), Remili, Szabó G., Vass (Salacz, 71.), Szabó N., Pilter (Nagy Zs., 64.), Juhász (Pajti, 53.), Bedővári, Szabó D. (Vörös, 53.). Vezetőedző: Simon Ákos. 
ETO Akadémia: Sebők – Selyem (Bíró, 69.), Óvári, Szujó, Tamás K., Tuboly (Bakó, 69.), Mitring, Hanzli, Rátonyi (Moharos, 58.), Bánáti (Herczeg, 87.), Krivokapic (Nagy D., 58.). Vezetőedző: Szekeres Adrián. 
Gsz.: Remili (29.). 
Az akadémisták a remek formában lévő Kelen otthonába látogattak, ahol a hazaiak a rutinos, korábbi élvonalbeli támadó, Remili Mohamed első félidőben szerzett góljával megszerezték a három pontot. 
Szekeres Adrián: – Büszke vagyok a játékosaimra, az első perctől kezdve hatalmas energiát mozgósítottak annak érdekében, hogy megnyerjük ez a mérkőzést. Sok lehetőség maradt ki, az eddigi meccseinken ez a szenvedély és motiváció hiányzott. Azt gondolom, hogy minden játékos tükörbe tud nézni, mert megtettek mindent, ugyanis kiléptek a komfort­zónájukból, és olyan erényeket csillogtattak, amik elengedhetetlenek a felnőttfutballban. Emellett örülök, hogy nem történt sérülés, mivel komoly belépők voltak az ellenfél részéről. 
Az ETO Akadémia jelenleg 1 rúgott góllal 0 ponttal az utolsó helyen áll.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában