Női kézilabda

2023.08.25. 15:05

A Dunaújváros ellen idegenben zárja a felkészülést az Audi-ETO

Szombaton kora délután Dunaújvárosban lép pályára az Audi-ETO női kézilabdacsapata, mely jövő szerdán a Békéscsaba ellen kezdi meg a bajnokságot. Hétfőn délután még a hagyományos idénynyitó ankétra várja a szurkolóit a klub.

Kisalföld.hu

Nze Minkóék (zöldben) utolsó felkészülési meccsüket játsszák szombaton.

Fotó: Nagy Gábor

Az utolsó felkészülési mérkőzését idegenben, a Dunaújváros otthonában játssza az Audi-ETO női csapata. A találkozó szombaton 13 órakor kezdődik.

Az MTK Budapest ellen lendületes játékot mutató ETO eddig mind a négy edzőmeccsét megnyerte – Dániában az Odensét és az Ikastot, majd hazai környezetben a Nantes és az MTK ellen –, de legfőbb célja továbbra is a játékkép finomhangolása lesz.

„Hasonló teljesítménnyel, mint amit az MTK ellen mutattunk, elégedett lennék a Dunaújvárossal szemben is. Azon kell dolgozzunk, hogy a játékunk alapelemeit még inkább tökéletesíteni tudjuk” – nyilatkozta Ulrik Kirkely vezetőedző a klub honlapján.

„Ez lesz az utolsó felkészülési mérkőzésünk a magyar bajnokság rajtja előtt. Rengeteget dolgoztunk az alapozási időszakban, szombaton pedig jó lenne stabil játékot mutatni” – fejtette ki várakozásait Estelle Nze Minko.

 

A hagyományos idénynyitó szurkolói ankét augusztus 28-án, 17.30 órakor lesz az Audi-arénánál, míg az első bajnokit augusztus 30-án, 17.15 órakor játssza a csapat a Békéscsaba ellen hazai pályán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában