Micsoda nyitány

2023.07.29. 14:27

NB II foci - Vasárnap jön a győri derbi! Nagy az érdeklődés a Gyirmót-ETO meccsre, de még akadnak szabad jegyek

Vasárnap 17.30-kor kezdődik a Merkantil Bank Liga NB II labdarúgó bajnokság 2023-24-es évada. Fortunának köszönhetően már az első fordulóban győri derbit rendeznek, így a Gyirmót FC Győr az Alcufer Stadionban fogadja a Győri ETO FC csapatát.

Kisalföld.hu

Két motivált győri csapat vág neki a bajnoki pontvadászatnak az NB II 2023/2024-es szezonjának vasárnap délután. Remélhetőleg, az ETO és a Gyirmót is feljutó helyért küzd majd az új pontvadászatban. Fotó: Gyirmót FC Győr

"A mérkőzésre nagy az érdeklődés, de még mindenki tud jegyet vásárolni vagy elővételben a meghirdetett helyszíneken vagy online a jegymester.hu oldalán. Természetesen amennyiben marad tikett, vasárnap a jegypénztárak is kinyitnak!

A vendég szurkolók a nyugati, un. 2-es lelátóra tudnak jegyet váltani, ahol további 3 szektort nyitottunk meg annak érdekében, hogy mindenki beférjen, aki a helyszínen kívánja megtekinteni a mérkőzést.

A vendég kapun gépkocsival be tudnak hajtani a stadionba, így közvetlenül a lelátó mellett tudnak parkolni. A vendég pénztár itt, a parkolóban működik. A vendég szurkolóknak dupla, megemelt kapacitással működnek majd a büfék, mivel a szokásos egy helyett két büfét nyitunk meg.

Felhívjuk a szurkolók figyelmét, hogy a 83-as út felújítása valamint a szigorú beléptetés miatt időben érkezzenek, annak érdekében, hogy a kezdés előtt elfoglalhassák helyüket a lelátón. Fontos, hogy aki a helyszínen akarja megvásárolni jegyét, szintén időben érkezzen, mivel a pénztár áteresztő képessége korlátozott – egy jegy eladása 1-1,5 percet vesz igénybe – így ha időben érkeznek, akkor el tudják kerülni a sorban állást. A mérkőzés biztosításában a saját biztonsági cégünkön kívül részt vesz az ETO biztonsági cége is" - közölte a Gyirmót honlapján.

Az ETO stadionnál is lehet jegyeket venni

A jegyvásárlás megkönnyítése érdekében az ETO FC Győr hazai jegypénztáraiban is megválthatók az 1. bajnoki fordulóra szóló belépőjegyek a lenti időpontokban.

2023.07.29. szombat 13:00 – 17:00

2023.07.30. vasárnap 09:00 – 13:00

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában