Női labdarúgás

2023.07.06. 15:07

Megkezdte a felkészülést a Magyar Kupa-győztes ETO FC Győr

Megkezdte a felkészülést a következő szezonra az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapata. A kupagyőztes együttesből többen távoztak, de már érkezők is vannak, akiket hamarosan bemutat majd a zöld-fehér klub.

kisalföld.hu

Az ETO FC Győrnél Dörnyei Balázs vezetőedző és stábja egy kemény, sok-sok edzésből álló programot állított össze, amelyből nem hiányoznak a felkészülési mérkőzések és az úgynevezett csapatösszetartó programok sem. Az ETO a nyár során több nemzetközi találkozón is pályára lép, így  osztrák, cseh és szlovén csapatok is lesznek az ellenfelek között.

A játékoskeretből a négy idegenlégiós – Khimich, Kozyupa, Cameron, Hollingsworth – mellett távozott Németh L. (First Vienna), Herczeg (Carmen Bucuresti), Siklér (MTK) és Török, míg Gaálra súlyos sérülése miatt nem számíthat a szakvezetés.

Az edzéseket a héten elkezdő ETO-játékosok közül a jövő heti válogatott edzőtáborozásra, valamint a görögök és a bosnyákok elleni hazai felkészülési mérkőzésekre, heten kaptak meghívót. Süle, Öreg és Vida mellett Nagy F. és Savanya biztonsági tartalék, míg Kovács L. és Kocsán sérülés miatt ezúttal nem szerepelhet a nemzeti együttesben.  

A győri csapat fiatal magja is már a fedélzeten van és teljes erőbedobással készül: Borók, Krizan, Szabó Sz., Sali, Petrovics és Kern mellett a felnőtt kerettel edz Győri, Ézsely és Spilenberg is.

Az ETO FC a nyári átigazolási szezonban hét új játékos szerződtetését tervezi. (Forrás: eto.hu)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában