Labdarúgás

2023.07.15. 15:52

Korai gól döntött a rekkenő hőségben

Kisalföld.hu

FC Ajka- Gyirmót FC Győr 1 - 0 (1-0)

Ajkai Városi Sportcentrum. Felkészülési mérkőzés. V.: Gaál Á.

Ajka: Horváth D. (Szabados) – Szűcs K. (Tóth G.), Jagodics B. (Tar Zs.), Görgényi, Csemer (Présinger) – Tajthy T. (Vogyicska), Csizmadia Z. (Berzsenyi) – Zsolnai (Babos B.), Sejben V. (Doncsecz), Gyuris – Szarka Á. (Gaál B.). Vezetőedző: Jeney Gyula.

Gyirmót: Rusák (Kecskés) – Lányi B.(Szegi), Hudák (Major), Csörgő (Polgár), Helembai (Jova B.)- Kovács M. (Bagó), Hajdú (Szőke) – Soltész (Takács R.), Adamcsek (Ominger B.), Medgyes (Kicsun) – Pethő (Madarász). Vezetőedző: Csizmadia Csaba.

Gsz.: Csemer (2.).

A két csapat szakvezetője megegyezett, hogy kétszer hatvan perces félidőkből állt mérkőzés.

Villámrajtot vettek a hazaiak, ugyanis szinte az első támadásuk végén gólnak örülhettek: az ex-gyirmóti Szarka tért ölelő keresztlabdája után Csemer vette be a vendégkaput. 1-0.

Csizmadia Csaba: - Örülök, hogy kétszer hatvan perces meccset játottunk, ami fontos és hasznos volt. A játék még nem olyan, mint amilyennek szeretném, ebben az időszakban ez nem gond. Az eredmény is másodlagos, de sportemberként mindig győzni szeretnénk. Fizikálisan rendben vagyunk, a jövő héttől elkezdődik a frissítés és az élesítés. Vannak dolgok, amik visszaköszönnek a mérkőzéseinken, de amint frissülnek játékosaink, biztos vagyok benne, hogy a produktum is más lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában