Labdarúgás

2023.07.18. 07:53

Bőny-Mezőörs mérkőzés is lesz a MOL Magyar Kupában

Elkészítették a 2023/24-es MOL Magyar Kupa országos első fordulójának a sorsolását. A játéknap az MLSZ adatbankja szerint augusztus 5-6.

Kisalföld.hu

A Magyar Labdarúgó Szövetségben elkészítették a Mol Magyar Kupa első fordulójának a sorsolását, amelyben az NB III-as és az alacsonyabb osztályú csapatok szerepelnek. Győr-Moson-Sopron megyéből hat csapat érdekelt, közülük kettő egymás ellen játszik.

A megyénket érintő párosítások: 

Teskánd-Csorna, Ásványráró-Zsámbék, Kajárpéc-Komárom, Lábatlan-DAC Nádorváros, Bőny-Mezőörs.

Az első forduló mérkőzéseit augusztus 5-én és 6-án, a második forduló mérkőzéseit augusztus 26-27-én játsszák le.

A továbbjutás minden fordulóban egy mérkőzésen dől el, az első fordulóban az alacsonyabb osztályú csapat lesz a pályaválasztó, azonos osztálybeli csapatok közül az elsőként kihúzott együttes játszhat otthon. A további fordulókban is az alacsonyabb osztályú együttes szerepelhet hazai pályán, osztályazonosság esetén a korábbi fordulókban kevesebb hazai mérkőzést otthon játszó csapat lesz a pályaválasztó, azonosság esetén az elsőként kihúzott együttes játszhat hazai környezetben. A döntőnek – a hagyományt követve – jövő tavasszal a Puskás Aréna ad otthont.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában