NB I/B

2023.06.09. 08:52

Négy új játékossal és szakmai igazgatóval küzd az NB I-ért az ETO FKC

Új játékosok és szakemberek csatlakoznak az új szezonban az Agrofeed-ETO-UNI Győr NB I/B-s férfi kézilabdacsapatához, melynek célja az élvonalba való feljutás.

kisalfold.hu

Szabados Márton Győrben folytatja pályafutását.

Fotó: fradi.hu

A klubot működtető Győri ETO-UNI FKC a 2023/24-es szezonra vonatkozóan közleményben jelentette be, hogy a már bejelentett három igazolás mellett további négy játékos igazol Győrbe, emellett a szakmai stábban is lesz változás.

"Bronzbetűkkel került be a 2022/2023-as szezon a győri férfi kézilabda történelemkönyvébe. A 2023/2024-es idényre még nagyobb célt tűztünk ki,  hiszen az első osztályba való feljutásért küzd a csapat. A klub vezetése ehhez új játékosokkal és a szakmai stáb bővítésével igyekszik megalapozni a sikeres évet. Érkezik hozzánk Pásztor Imre a Komló NB I-es csapatából, Kurucz Máté az Eger csapatából, Szabados Márton a Ferencvárostól és Szabó Ádám Szegedről. Korábban már bemutattuk Koncz Andrást Budakalászról, Gerdán Tibort Gyöngyösről és Takács Bence Komlóról. Szakmai stábunk bővül Kilvinger Bálint szakmai igazgatóval, Holanek Zoltán erőnléti vezetővel és Pintér Orsolya gyógytornásszal. A csapat vezetőedzője továbbra is Bencze József" – adta hírül a győri klub.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában