Ketrecharc

2023.06.14. 10:09

A mosonmagyaróvári Farkas „Nutu” Lászlót leütötték, szétnyílt a talpa, de mégis nyert - videó a közdelemről, fotók

Ausztriában, egy nemzetközi küzdőgálán lépett ringbe, pontosabban ketrecbe a mosonmagyaróváriak K1-es világbajnoka, Farkas „Nutu” László.

kisalfold.hu

Farkas „Nutu” László

A változatos meccsen előbb Farkas került padlóra, de később ő is leütötte a hazai környezetben eddig veretlen ellenfelét, majd egyhangú pontozással nyert.

Több öltéssel varrták össze a sportoló lábát

Brutálisan kemény volt a török ellenfelem, az első menetben bele is néztem egy nagy ütésbe, majd ezt követően fél perccel később egy rúgásnál a bal talpam öt centi hosszan szétnyílt, amit aztán a mérkőzés után a kórházban azonnal össze is kellett varrni öt öltéssel. Ennek ellenére is vissza tudtam jönni a meccsbe, pedig nagyon bennem volt, hogy nem megy tovább

– mesélte Nutu a bécsi összecsapás kapcsán.

– A hibákat korrigálva a második menetben sikerült elkapnom az ellenfelem, a felépített taktika bevált, leütöttem, a bíró pedig számolt rá. Onnan a hátralévő időt már végig tudtam uralni. Így lett egyhangú a döntés. Köszönöm a lehetőséget a meccset intéző Csöndör Csabának, az edzői stábomnak, a Bécsbe elutazó szurkolóimnak, s persze mindenkinek, aki a nehéz időszakban is mellettem volt a felkészülésem során – tette hozzá az óváriak világbajnoka.

Sérült láb

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában