Közeleg a nagy seregszemle

2023.06.08. 09:18

A berlini speciális olimpiára készülő győri sportolókat a köztársasági elnök fogadta a Sándor-palotában - fotók

Novák Katalin köztársasági elnök eskütételen fogadta a berlini speciális olimpiára utazó magyar sportolókat, köztük a győri versenyzőket. A hivatalos, ám jó hangulatú találkozó után a kisalföldi sportolók a köztársasági elnökkel együtt nézték meg A nemzet aranyai című filmet - tudtuk meg Szünstein Mónikától, a győri versenyzők felkészítő tanárától.

kisalfold.hu

Közös kép Novák Katalinnal a Sándor-palotában. A győri versenyzők közül Bolla Márk (j), valamint felkészítő tanára, Szünstein Mónika látható a fotón. A felvétel bal szélén Baranyai Elemér erőemelő áll, aki szintén a győri Szabóky-iskola testnevelő tanárának a tanítványa.

A győri sportolók közös felvételeket is készítettek Novák Katalinnal. A Sándor-palotában Horváth Roxána, Orbán Mercédesz, Serbán Dóra, Szünstein Mónika, Király Arnold, Bolla Márk, Hima Diána és Pozsgai Dóra voltak jelen Győrből.

A remélhetőleg fényes érmekért hamarosan Németországba utazó győri fiatalokról és felkészülésükről nemrég videós riportot közöltünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában