Szinkronúszás

2023.05.15. 07:06

Soproni érem és helyezések a Duna Arénában

kisalföld.hu

Sikeresen szerepeltek a Synchro Sopron SE versenyzői a korosztályos országos bajnokságon, amelyet Hungarian Open Nationalchip néven rendezett meg a Magyar Szinkronúszó Szövetség  a Duna Arénában. A versenyen hazai és nemzetközi klubok és nemzeti válogatottak is rajthoz álltak több száz indulóval. 

A soproni szinkronúszók gyermek korosztályban 3 versenyszámban álltak rajthoz. Kötelező versenyszámban a 103 indulóból Schiffer Lotti a 14. Horváth Blanka a 24. helyen végzett, mely pontszámok a következő zenés kűrversenyszámokhoz egy jó helyezést biztosítottak. Duet versenyszámban először állt rajthoz a január óta együtt készülő páros, egy teljesen új koreográfiával, csodás kosztűmben és lendületes zenéjükkel a 13 párosból az kötelező és kűr verseny összesítésében végül nagyon szoros mezőnyben a hazai ranglistán a 3. helyen zártak, míg nemzetköziben a 6. helyen.
A szóló versenyszámban Lotti már rutinosabb versenyzőnek számítva a 6. helyen végzett közvetlenül csapattársa, Blanka előtt, aki első egyéni sólóját mutatta be. 

Az egyesület óvodás kortól fogadja a lányok és fiúk jelentkezését is. A szinkronúszás iránt érdeklődőknek többféle kurzus formájában van lehetőségük kipróbálni a nem mindennapi sportágat nyári programjaikon. Bővebb információ: Synchro Sopron Sportegyesület a facebookon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában