Női kézilabda BL

2023.05.02. 08:52

Mindenki zöldbe – Az Audi-ETO legfiatalabb játékosa, Farkas Júlia is üzent a győri szurkolóknak

Az Audi-ETO szombaton a dán Odensét fogadja a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének visszavágóján. Az első meccsen két góllal győztek a győriek, akik a hétvégén ismét számítanak a győri szurkolókra is.

kisalfold.hu

Farkas Júlia biztosan zöldben lesz a hétvégi mérkőzésen.

Fotó: Dömötör Csaba

Május 6-án az Audi-ETO női kézilabdacsapata az Odensét fogadja a BL-negyeddöntőben, a győri klub korábban felhívást intézett szurkolóihoz: "A magyar bajnoki rangadón bebizonyosodott, mekkora ereje van az ETO-családnak. Újabb kéréssel fordulunk szurkolóinkhoz, a BL-mérkőzésen öltöztessük közösen zöldbe az Audi Aréna Győrt."

Azóta már Amandine Leynaud, Faluvégi Dorottya és Line Haugsted is elmondta: mit jelent neki és a csapatnak a szurkolók buzdítása, most a csapat legfiatalabbja, Farkas Júlia kéri a csapat szurkolóit, hogy töltsék meg az arénát és lehetőleg zöldben tegyék ezt. 

A BL-negyeddöntő első felvonását szombaton játszották Odensében, a győri csapat nagyot fordított a találkozó utolsó harmadában, hiszen mínusz hat gólról felállva győzött 29–27-re, így jó pozícióból várja a szombat esti visszavágót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában