Női labdarúgás, bajnoki döntő első mérkőzés

2023.05.28. 12:06

Az ETO a Ferencváros vendégeként is szeretne sikeres lenni

kisalföld.hu

Fotó:

Története során először lehet aranyérmes az első osztályú bajnokságban az ETO FC Győr női labdarúgócsapata. Az együttes pünkösdhétfőn 18 órakor a budapesti Groupama Arénában a Ferencváros ellen lép pályára a bajnoki döntő első mérkőzésén. 

Dörnyei Balázs a csapat vezetőedzője elmondta, nem az ETO számít a két nyert mérkőzésig tartó párharc esélyesének, ugyanakkor mindent megtesznek, hogy boruljon a papírforma.

Dörnyei Balázs vezetőedző így nyilatkozott az ETO honlapján: - Nagyon büszke vagyok arra, hogy idáig eljutottunk. Két év alatt másodszor kerültünk be a fináléba, ami szerintem szép teljesítmény a csapattól. Talán túl is teljesítettük az előzetes várakozásokat. Természetesen, ha már idáig eljutottunk, akkor szeretnénk sikeresek lenni ezen a két vagy három mérkőzésen. A bajnoki szezont figyelembe véve nem mi vagyunk az esélyesei a döntőnek, de nem feltett kézzel fogunk kimenni a pályára a Ferencváros ellen.

A finálé második felvonását csütörtökön 17.45 órakor az ETO stadionban rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában