Labdarúgás

2023.04.16. 20:08

NB III - Döntetlent játszott az ETO Akadémia Teskándon

Az NB III Nyugati csoportjának 32. fordulójában Teskándra látogatott az ETO Akadémia, ahol fiataljaink az első játékrész elején egyenlíteni tudtak, ám a hazaiak egy sarokrúgás után eredményesek voltak, így 1-1-es döntetlen született.

kisalfold.hu

Technoroll Teskánd KSE – ETO Akadémia 1-1 (0-1)

Teskánd, Teskándi Sporttelep. V.: Horváth P. (Nagy M., Nagy B.)

Teskánd: Pergel – Bekő, Vert, Szinay, Nagy R., Hetesi, Kovács Z., Bontó, Kiss Á., Bedő, Szabó M. (Szökrönyös 70’). Vezetőedző: Fejérvári Ferenc.

ETO Akadémia: Sebők – Ignácz, Csáki, Papp, Tamás K., Óvári, Németh O. (Herczeg 70’), Bencze, Mitring, Hanzli, Vukk (Szerémi (70’). Vezetőedző: Preszeller Tamás.

Gsz.: Szinay (56’) ill. Hanzli (45’).

Az első félidő legvégén fiataljaink megszerezték a vezetést! Vukk passzát Hanzli váltotta gólra 0-1. A második félidőben egy szögletet követően egyenlíteni tudott a Teskánd, ezzel pedig ki is alakult a végeredmény 1-1.

Preszeller Tamás: - Egy nagyon mély, rossz talajú pályán játszottuk le a mérkőzést, ahol mindkét csapat számos helyzetet alakított ki. Nálunk Sebők a kapuban ma nagyszerű napot fogott ki, de nekünk is voltak lehetőségeink, amik sajnos kimaradtak, így igazságos döntetlen született.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában