Labdarúgás

2023.04.30. 19:09

NB II foci - Gól sem volt a megyei rangadón - fotók

A Merkantil Bank Liga 35. fordulójában a Mosonmagyaróvár otthonában lépett pályára az ETO FC Győr.

kisalfold.hu

Fotó: Kerekes István

Credobus Mosonmagyaróvár–ETO FC Győr 0-0
Mosonmagyaróvár, MTE 1904 Sporttelep. V.: Nagy (Sipos, Szécsényi)

Mosonmagyaróvár: Heinrich – Simita, Jasarevich (Nagy Z.), Pukhtieiev, Horváth, Vukasovic, Illés, Szarka, Papp, Deák, Végh. Vezetőedző: Varga László.

ETO FC: Fadgyas – Deákovits, Fodor, Csontos, Urblik, Toma, Tuboly, Vitális, Kiss B., Borsos, Szendrei. Vezetőedző: Antonio Munoz.

Fotók a meccsről

Az első félidő a biztos védekezésről szólt mindkét oldalon, komolyabb helyzet nem alakult ki egyik kapu előtt sem. Küzdelmes, harcos mezőnyjáték folyt, kevés említésre méltó akcióval. A legnagyobb helyzet egy hazai szöglet után alakult ki, Deák lőtt kapásból a kapu fölé. A fordulás után nem változott a játék képe, egyik csapat sem tudott dominálni, sok hiba volt mindkét oldalon.

Antonio Munoz vezetőedző: - Hat utánpótlás korú játékos játszott nálunk, türelmesek kell lennünk velük, az első meccseiket játsszák ebben az osztályban. Mindent megteszünk azért, hogy a következő mérkőzést megnyerjük otthon és köszönjük a szurkolóknak, hogy kitartottak és most is itt voltak velünk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában