Bajnoki

2023.02.19. 13:12

NB III foci - ETO vereség Felcsúton

A félidőben még döntetlen volt a meccs, aztán kettőt rúgott a hazai csapat

kisalfold.hu

Puskás Akadémia II–Győri ETO II 2-0 (0-0)
Felcsút, Puskás Akadémia. V.: Németh G. (Kulcsár, Kovács II.)

Puskás Akadémia II.: Pécsi – Fodor, Magasföldi, Bakos, Vizler, Noel (Vékony 71’), Juricic, Babós, Makara, Vajda, Dusinszki. Vezetőedző: Nagy Ádám.

ETO Akadémia: Kiss Á. – Deákovits, Csáki, Óvári (Kulcsár 83’), Gasztos, Mitring (Varga O. 83’), Vingler (Balogh Á. 62’), Németh O., Sipőcz, Moharos (Bánáti 71’), Hanzli. Vezetőedző: Antonio Munoz.

Gsz.: Babós (75’), Vizler (92’).

A 75. percben Bakos oldalszabadrúgását a hosszún Kiss Á. a felső lécre tolta, a kipattanót Babós a hálóba fejelte. 1–0. A ráadásban megszületett a hazaiak második találata, a 92. percben Vizler lépett ki a jobb oldalon a védők között, majd nagy erővel a rövid felső sarokba lőtt. 2–0.

Antonio Munoz: - Az eredmény nem tükrözi a valóságot, sokkal jobbak voltunk annál, hogy vereséget szenvedjünk. Védekezésben kiegyensúlyozottak voltunk, de sajnos egy szabadrúgást követően mégis gólt kaptunk. A második találat előtt már az egész csapat támadott az egy pontért. Támadásban is sokat tettünk, de sajnos sok helyzetet kihagytunk, emellett két kapufát is rúgtunk. Folytatjuk tovább a munkát, a következő mérkőzésen már mindenképp eredményesek akarunk lenni!

Korábban írtuk

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában